Go Back
+ servings
hjemmelavet hindbærsnitte

Hindbærsnitter opskrift

Helle
Lækker og sprød hjemmelavet hindbærsnitter
5 fra 1 stemme
Forb. tid 2 timer
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 2 timer 15 minutter
Ret Dessert, kage
Køkken Dansk
Antal 12 stk
Kalorier 600 kcal

Equipment

  • Ovn

Ingredienser
  

Hindbærsnitte

  • 150 gram flormelis
  • 330 gram mel
  • 200 gram smør Saltet
  • 1 æg
  • 1 Knivspids salt
  • 1/2 dl hindbærmarmelade
  • 1 spsk vaniljesukker

Glasur

  • 200 gram flormelis
  • 4 spsk kogende vand

Sådan gør du
 

Hindbærsnitter

  • Start med at smuldr din smør i melen
    hjemmelavet hindbærsnitte
  • Tilsæt flormelis, vaniljesukker og salt
    hjemmelavet hindbærsnitte
  • Saml dejen til en klump og stil den på køl i 30 minutter
    hjemmelavet hindbærsnitte
  • Del dejen i to portioner
    hjemmelavet hindbærsnitte
  • Læg en bagepapir på bordet, placer dejen på bagepapiret og kom et nyt stykke bagepapir ovenpå
    hjemmelavet hindbærsnitte
  • Rul begge deje ud på en størrelse på ca. 30 x 20 cm.
    hjemmelavet hindbærsnitte
  • De to nye deje deles derefter på midten, således at du får 4 deje med en størrelse på 30 x 1 cm.
    hjemmelavet hindbærsnitte
  • Fjerne det øverste lag bagepapir og kom dejene i ovnen til de er gyldne
    hjemmelavet hindbærsnitte
  • Lad dejene køle af og smør derefter 2 af pladerne med marmelade
    hjemmelavet hindbærsnitte

Glasur

  • Bland flormelis med kogende vand
    hjemmelavet hindbærsnitte
  • Fordel glasuren på de to resterende deje
    hjemmelavet hindbærsnitte
  • Saml dejene, således at dejen me glasur vender opad
    hjemmelavet hindbærsnitte

Video

Noter

Denne opskrift er både nem og super sprød, og går perfekt som en lækker dessert både på kolde vinterdage såvel som varme sommeraftener.

Nutrition

Serving: 1stkCalories: 600kcal
Keyword Hindbærsnitte, kage, opskrift
Tried this recipe?Let us know how it was!