Go Back
Udskriv
Recipe Image
Instruction Images
Noter
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Hindbærsnitter opskrift
Helle
Lækker og sprød hjemmelavet hindbærsnitter
5
fra 1 stemme
Udskriv
Pin Recipe
Forb. tid
2
timer
t
Tilb. tid
15
minutter
min
Samlet tid
2
timer
t
15
minutter
min
Ret
Dessert, kage
Køkken
Dansk
Antal
12
stk
Kalorier
600
kcal
Equipment
Ovn
Ingredienser
1x
2x
3x
Hindbærsnitte
150
gram
flormelis
330
gram
mel
200
gram
smør
Saltet
1
æg
1
Knivspids
salt
1/2
dl
hindbærmarmelade
1
spsk
vaniljesukker
Glasur
200
gram
flormelis
4
spsk
kogende vand
Sådan gør du
Hindbærsnitter
Start med at smuldr din smør i melen
Tilsæt flormelis, vaniljesukker og salt
Saml dejen til en klump og stil den på køl i 30 minutter
Del dejen i to portioner
Læg en bagepapir på bordet, placer dejen på bagepapiret og kom et nyt stykke bagepapir ovenpå
Rul begge deje ud på en størrelse på ca. 30 x 20 cm.
De to nye deje deles derefter på midten, således at du får 4 deje med en størrelse på 30 x 1 cm.
Fjerne det øverste lag bagepapir og kom dejene i ovnen til de er gyldne
Lad dejene køle af og smør derefter 2 af pladerne med marmelade
Glasur
Bland flormelis med kogende vand
Fordel glasuren på de to resterende deje
Saml dejene, således at dejen me glasur vender opad
Video
Noter
Denne opskrift er både nem og super sprød, og går perfekt som en lækker dessert både på kolde vinterdage såvel som varme sommeraftener.
Nutrition
Serving:
1
stk
Calories:
600
kcal
Keyword
Hindbærsnitte, kage, opskrift
Tried this recipe?
Let us know
how it was!