Start med at lave marinaden. Dette gøres ved at blande ovenstående ingredienser sammen i skål til de former en ensformig sovs.
Beklæd et ildfastfad med sølvpapir. Lad gerne sølvpapiret hænge ud over kanterne, da disse skal foldes ind over senere.
Vend kyllingebrysterne i marinaden, inden de ligges på det beklædte fad.
Fold nu sølvpapiret tæt ned omkring kyllingebrysterne, inden de sættes på køl. Gør gerne dette dagen før. Har du ikke tiden til det, kan du også springe dette trin over.
Tænd ovnen på 150 grader.
Tag nu den marinede kylling ud fra køl, og placer fadet i den forvarmede ovn.
Tilbered nu kyllingebrysterne ved 150 grader i 15 minutter, inden temperaturen skrues ned til 110 grader.
Tilbered din pulled chicken ved 110 grader i 3 timer.
Efter de 3 timer, tages fadet ud af ovnen, og din pulled chicken hviles i 10 minutter, inden du trækker den fra hinanden med to gafler.
Server gerne med ekstra BBQ sovs til.
Video
Noter
Du kan med fordel bruge din pulled chicken i en burger, men kan også sagtens bruge det i tacos, madpandekager eller i en lækker tærte.