Leder du efter en ny og sund måde at lave grønt på til aftensmaden, så kan du med fordel bruge denne opskrift på rosenkål i airfryer, som både er nemt og lækkert.
Start ved at skære bunden af rosenkålen, inden den halveres. Dette gøres på alle rosenkålene.
Kog i en gryde lidt vand med et nip, så det buldrekoger.
Blanchér rosenkålene i ét minut, inden de hældes i en si eller et dørslag.
Afkøl dit rosenkål ved at skylle dem med koldt vand.
Hæld de afdryppede rosenkål i en skål og vend med olie og salt.
Lig dine rosenkål ned i kurven i din airfryer.
Tilbered ved 180 grader i 10 minutter, eller indtil gyldne.
Server som tilbehør eller som snack med en lækker dip.
Video
Noter
Du kan med fordel bruge denne opskrift på rosenkål i airfryer som tilbehør hele året rundt, til en bøf, lidt kylling, som snack eller i en salat.Vil du prøve noget anderledes, kan du vende dem i lidt barbequesovs eller teriyaki inden du kommer dem i airfryeren, for at få en mere snasket oplevelse.