Først og fremmest bør du starte med at rense din mørbrad. Her skal du altså rense den for hinder og fedt, så den er lækker at spise. Dette kan gøres med en skarp kniv – gør det altid omhyggeligt, og vær opmærksom på, at du ikke skærer for meget af kødet af, inden det skal tilberedes i airfryeren.
Bland herefter ingredienserne til marinaden i en stor skål, og kom kødet i marinaden. Vend den godt rundt, så hele ovenfladen dækkes.
Lad det ligge i mindst 3 timer, inden du putter din mørbrad i airfryeren.
Tænd din air fryer på 180 grader.
Tilbered din mørbrad i 15 minutter.
Herefter tages den op, vendes og derefter ligges din mørbrad i airfryeren igen i 10 minutter.
Lad mørbraden hvile et par minutter, inden du skærer den ud i tykke skiver og serverer.
Noter
Du kan servere din mørbrad med alle mulige typer af tilbehør. Dette kan både være rødvinssovs, svampesovs eller en anden sovs, nye kartofler, kartoffelbåde, flødekartofler, hjemmebagte flütes, salat med alverdens frugter og grøntsager i og mere.