Nem opskrift på stegt flæsk i airfryer
Helle
Med denne gode opskrift på stegt flæsk i airfryer, er du sikret sprødt flæsk med god smag, som både kan serveres på traditionelvis med sovs og kartofler eller på en nyfortolket måde.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 30 minutter min
Samlet tid 40 minutter min
Ret Kød, Stegt flæsk
Køkken Dansk
Antal 4 personer
Kalorier 300 kcal
500 gram flæsk i skiver salt & peber
Start med med at skære alle dine skiver af flæsk ud i 2-3 mindre dele, alt afhængigt at størrelsen på flæsket.
Krydr herefter godt med salt og peber.
Lig flæsket ned i din airfryer. Forsøg at ligge det i så jævnt et lag som muligt, så alle stykker får mulighed for at få varme.
Lad gerne dit flæsk trække med salt og peber på i en times tid inden tilberedning. Dette kan dog udelades.
Steg dit stegt flæsk i airfryeren med 10 minutters intervaller på 180 grader.
Når de 10 minutter er gået, tages skuffen ud med flæsket i, og der gives et godt ryst eller omrøring, så flæsket bliver vendt rundt.
Gentag dette, indtil dit stegt flæsk er gyldent, sprødt og lækkert.
Dette tager gerne mellem 30 og 40 minutter i alt - altså mellem 3 og 4 intervaller.
Har du en Actifry, kan du med fordel lade armen være i, så klarer maskinen selv omrøringen af dit flæsk.
Servér med kartofler og sovs, eller som du helst nyder din opskrift stegt flæsk i airfryer.
Serving: 100 g Calories: 300 kcal
Keyword airfryer, Stegt flæsk