Først koger du dine sushi ris i en riskoger. Ca. 10 min i koger og 10 min. hvile.
Når dine ris har hvilet, hæld over riseddike.
Klargør nu dit fyld: Agurk, avokado, laks, tun (eller det du ønsker at fylde din sushi med).
Skær agurk i tynde lange skiver.
Halvér din avokado og snit fine lange skiver.
Fin snit dernæst din laks og tun i fine tyne skiver.
Nu kan du lægge din sushimåtte klar til brug.
Find et stykke noritang og placér på måtten, fyld tyndt lag med ris (ca. 1 cm.).
Smør evt. et tyndt lag flødeost (det kan bidrage med bedre sammenhæng, udover sin smag).
Placér nu laks/tun, avokado, agurk eller hvilket fyld du ønsker.
Rul nu din sushi ved at tage sushimåtten og rul forsigtigt men stramt om fyldet.
Fjern sushimåtten og skær nu rullen i skiver af 1 cm. så du ca. ender med 8-10 stk. pr. rulle.
Velbekomme, ét stk. hjemmelavet sushi opskrift!