Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Biler » Volvo leasing – Lease flere modeller til privat og erhverv

Volvo leasing – Lease flere modeller til privat og erhverv

Volvo leasing

Drømmer du om en Volvo, som hele familien kan køre på ferie i, eller en stor egiostbil, som du bare kan nyde, mens du kører på arbejde, så er Volvo leasing måske noget for dig. Her kan du nemlig køre i én eller flere modeller i længere eller kortere periode for en månedlig ydelse.

Bildrømme kan nå langt, og nogle gange overgår de også virkeligheden, på den måde, at din drømmebil sagtens kan være en bil, som du måske aldrig får råd til. Det kan der heldigvis gøres noget ved, ved at lease en bil, fremfor at finansiere den selv. Det giver en stor mulighed for, at du kan udleve dine drømme uden at skulle gå på kompromis med resten af din livsstil eller andre ting i livet.

Et væld af muligheder

Ved Volvo leasing kan du vælge mellem et hav af muligheder, som du bestemt ikke må lade dig begrænse af. Du kan nemlig vælge at lease lige netop den model, som du har gået og drømt om, hvad end det er en stor bil, en lille bil, en dyr bil eller måske en billigere model.

Hvad end det er en stor SUV, som en EX90, en god stationcar, som V60 Recharfe, eller måske en sedan, S90 Recharge, du går og drømmer om, så kan du nemt opstille en aftale med et leasingfirma, som kan lease dig bilen i en kortere eller længere periode.

Har du spørgsmål såsom er leasing billigere end køb eller hvordan fungerer leasing af bil? Så kan du også læse vores artikler, der besvarer disse spørgsmål.

Volvo leasing gjort nemt

Bliver du hurtigt træt af at køre i den samme bil, kan du ikke helt beslutte dig for, om det skal være en sedan eller en stationcar, om det skal være en plug-in hybrid eller en elbil, så har du heldigvis muligheden for at prøve det hele af, for Volvo tilbyder nemlig et hav af modeller, som du med fordel kan lease, når du skal tage en beslutning.

Volvo leasing består i sin enkelthed af et lejemål, som du tager fra en udlejer, som typisk vil være et leasingfirma eller en bilforhandler. Det kan både være en privat virksomhed eller et finansieringsselskab. Hertil laves en leasingaftale, som minder meget om en lejeaftale, for bilen, og så betales der en månedlig ydelse for bilen i den periode du leaser i. Dette kan være alt fra nogle få måneder til flere år.

Forskellige Volvo leasing aftaler

Der findes forskellige typer af leasing, som er gode at kende til, når du skal vælge, hvilken du gerne vil bruge, ved leasing af en Volvo. Herunder gennemgår vi kort de forskellige typer, så du kan få et overblik.

Du kan også tjekke leasing Mercedes ud eller Audi leasing.

Operationel leasing

Her betales der et engangsbeløb ved indgåelse af aftalen, hvorefter månedlige ydelser indtræder. Dette er en fordel, fordi der ingen ekstraomkostninger kommer fra leasingudbyderen, eksempelvis i form af driftudgifter eller andre uforudsete poster – disse tager leasingfirmaet sig af. Det er ligeledes også disse, som sørger for reparationer, dækskift og anden service.

Finansiel leasing

Denne form for Volvo leasing minder i højere grad om et traditionel billån, hvor leasingselskabet finansierer din Volvo, men du står selv for driftsudgifter, værkstedsbesøg, reparationer og andre lignende omkostninger. Efter endt leasingperiode vil det også være dig, der skal videresælge bilen. Dette er dog en billigere løsning, da du ikke betaler nær så høj en ydelse eller et engangsbeløb ved indgåelse af aftalen.

Flexleasing

Ved flexleasing er der i nogengrad tale om et bilkøb, da man betaler for registreringsafgiften for bilen, som man ikke gør ved de to ovenstående leasingtyper. De tre første måneder af bilens betales 2% af afgiften månedligt, hvorefter der i op til 36 måneder efter betales 1%. Den månedlige ydelse for denne form form Volvo leasing baseres på kørselsforbruget – jo flere kilometer om måneden, desto dyrere. Leaser du bilen efter de 36 måneder, undgår du at skulle betale registreringsafgift.


Leasing af flere Volvo modeller

Volvo har lavet et væld af gode biler, som både er yderst sikre, har et flot og moderne design, og som kan passe til både parret, familien eller til erhvervsbrug. Med andre ord, har vi med en bil at gøre, der kan bruges til næsten hvad som helst. Se eksempelvis:

  • Volvo XC40 leasing – Er du på udkig efter en god, kompakt og alsidig SUV, som desuden også har hydridmotor, som selv kan oplade sig, når der køres på benzinen. Så er XC40 helt sikkert noget for dig. Her får du nemlig plug-in hydbrid, der er udstyret med praktiske og enestående detaljer, som du helt sikkert vil nyde godt af. Denne model kan også fås som elbil.
  • Volvo XC60 leasing – Vælger du denne model, vil du finde storebroren til XC40’eren, som ligeledes er en plug-in hybrid, men som besidder endnu flere kvaliteter, og som desuden kan rumme en større familie. Du får en smart bil, som har integreret Google-system, head-up display og mange andre gode funktioner, der gør kørslen til en leg.
  • Volvo V60 leasing – Hvis det er ekstra benplads, en rummelig familie og en plug-in hybrid, du er på udkig efter, så er V60 valget for dig. Du får netop glæde af disse dele, hvis du vælger en bil som denne. En Volvo V60 er nemlig en forrygende stationcar, der kan rumme hele familien, kommer med 455 hestekræfter og et baggagerum, som kan fyldes med alt, du ønsker.

Læs andre artikler fra Mydinners:

Angivelse af kilder:

  • Læs om de bedste Volvo modeller i 2023 her.
  • Se Volvo.dk for at se alle modellerne.

Om forfatteren

Scroll to Top