VivoLife Perform - Plantebaseret proteinpulver

VivoLife Perform er denne af vores anbefalede plantebaseret proteinpulver, som er god til dig der ønsker lidt luksus til en lidt højere pris. Den adskiller sig især på smagene og dets kombinationer.

vivolife

I deres vanilje plantebaseret proteinpulver benytter de Madagascar vanilje for at gøre det ekstra eksklusivt. De har derudover haft fokus på de helt lækre og luksuriøste former for proteinkilder i dette produkt. 

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere

Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

De benytter koldpresset hampprotein, quinoa protein og gule ærter, som er fermenteret. Det viser noget om den måde de kæler for detaljen, og bruger tid på at klargøre deres proteinkilde eller udvælge den helt rette.

De benytter, som flere andre, også sødme fra steviaplanten for at tilsætte sødme og smag til deres produkter. Produktet er derudover baseret på 95% gurkemeje ekstrat.

Når du mixer dette plantebaseret proteinpulver med vand, juice eller anden læskende drik får du i en portion 25g protein. Hvilket er den normale og anbefalede dosis i sådanne produkter.

Se en fuld liste over anbefalede proteinpulver.