Vitamix Explorian E310

Med denne gode blender fra Vitamix får du ikke bare en blender, der kan blende smoothies og milshakes, men også en maskine, der kan være din bedste ven i køkkenet. Vitamix Exploria E310 er nemlig suveræn til at blendte alle typer af fødevarer, hvad end disse skulle være dybfrosne eller skoldhede.

Vitamix Xxplorian E310

Med de ti forudindstillede funktioner, kan denne blender knuste enhver form for frosne bær og frugt, og blende varme retter, såsom suppe eller puré, til den blødeste og glatteste oplevelse. Du får med andre ord en god oplevelser hver gang.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere

Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Det bedste ved det hele er, at du ikke behøver at tænke på opvasken, for det klarer maskinen selv. Du skal blot hælde noget varmt vand og en sjat opvaskemiddel i maskinen, starte den, og så renser den sig selv, mens du serverer aftensmaden. Det tager nemlig ikke mere end 30 til 60 sekunder før maskinen er helt ren igen og klar til brug.

Vi kan især godt lide:

  • Selvrensende
  • 10 variable motorindstillinger
  • Brugervenlighed med god kraft

 

God og funktionel blender

Foruden sine mange programmer, så har denne blender også fire laserskårede knive, der gør dem vanvittigt skarpe, og dermed også suverænt gode til at hakke selv de hårdeste ting. Så skal du have blendet noget gulerod eller frossen mango med i en lækker smoothie eller anden ret, så klarer Vitamix Explorian E310 dette helt uden de store problemer.

Desuden er denne blender blevet rost for at være særligt robust og kraftfuld til ethvert formål. Derfor kan du også være sikker på at have din blender i mange år, hvis du vælger netop denne.

Du vil hurtigt blive glad for, og kunne drage stor fordel af, denne skønne blender med sin motor på 2 hK, der slår til, når det er behøvet. I den store 1,4 liters kande kan du blende og blende til dagen er omme, og når natten falder på, kan den også sagtens klare en daiquiri eller en piña colada.

Hvis du ikke har en blender og gerne vil se hvilke der er de absolut bedste i test har vi lavet en guide til blender bedste i test hvor du kan lære meget mere.