videproduktion i København

Videoproduktion øger synligheden for din virksomhed

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Du har sikkert scrollet rundt på de sociale medier, og pludselig stoppet op, da du har set en eller anden form for reklame, som har fanget din opmærksomhed. Dette har ofte været en professionel video, lavet af et videobureau, eller noget andet visuelt materiale.

Står du med en virksomhed, men er ikke startet på markedsføring af dine produkter, ydelser eller hvad du sælger, så kan videoproduktion giver dig en masse synlighed, da det har det med at fange ens opmærksomhed – mere end tekst og billeder.

I dag er mange på sociale medier, som TikTok, Snapchat, Facebook og Instagram. Hvordan skiller man sig ud her? Det gælder om at have sit grafiske udtryk i orden – herunder billede og videomateriale. Videomateriale er en god måde at fortælle sine besøgende på ens hjemmeside, eller på sin socialemedie om ens produkter, så det hele ikke bare bliver en lang smøre af tekst. Produktion af film bliver, langt de fleste gange, lavet af professionelle folk.

Virksomheder yder produktion af videoer som der service, og der er mange om budet. En af disse virksomheder er Bow Tie Productions, som producerer videoer for store og små virksomheder. De har mange års erfaring med at skabe profesionelle videoer, er leveringsdygtige og eksperter indenfor sit område.

Om betalt indhold på Mydinners

Betalt indhold på Mydinners.dk er et betalt samarbejde mellem Mydinners og en annoncør. Annoncøren betaler for annonceformatet på Mydinners.dk, og annoncørens annoncer vil derfor altid være markeret med ‘betalt indhold’ eller ‘annonce’.

Annoncøren udvikler selv artiklens indhold, så der bliver kommunikeret, hvad annoncøren ønsker, og Mydinners’ medarbejdere er derfor ikke ansvarlige for fakta og indhold i annoncen.

Annoncerne skal dog stadig leve op til Mydinners’ nuværende krav til skrivestil, tone og kvalitet, så Mydinners’ læsere stadig kan forvente indholdsrige- og formålsorienterende artikler.

Relaterede artikler