Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Vexø knive – Billige køkkenknive

Vexø knive – Billige køkkenknive

Vexø knivee

Vil du gerne have et par gode køkkenknive, men uden at skulle slippe en stor formue for dine kokkeknive. Vexø har skabt knive, som er kvalitet til god pris.​

Er du til de lidt billigere køkkenknive, hvor du får en god standard kniv, som kan hvad den skal men er til en god pris, så er Vexø knive et godt valg til dig. Du kan både købe Vexø knive separat men også som knivsæt med omkring 3 stk.

Bedste alternativer til Vexø knive​

vexoe kniv

Onyx kokkekniv​

100 dages returret
Gratis og hurtigt fragt
Skarphed som holder længe​ + holder i opvaskemaskinen
4,7 på Trustpilot​
Victorinox Swiss Modern kokkekniv

Victorinox Swiss Modern

Ergonomisk håndtag
Velafbalanceret vægt
Høj kvalitet
køkkenknive

Knivsæt – 3 dele ZW Gourmet

Ergonomisk skaft
3-i-1 pakke
Hurtig levering
vexoe kniv 2

MAC BK-80​

Håndslebet i Japan​
Meget alsidig kniv​
Godt skaft i lamineret birketræ​
performance kniv 3

Gyuto kokkekniv​

Hårdhed: 60-61 HRC​
Bedste allround kokkekniv​
Flot design​

Der findes også Vexø Pro kokkeknive, som er fremstillet som de japanske køkkenknive, men hvor Vexø blot har designet dem ud fra et nordisk design, som er simpelt og elegant.

Med udgangspunkt i tysk stål har disse knive et knivblad skabt med dette stof. Dette stål gør, at det er langt mere hårfør, da dette stål er ekstra hærdet. Du kan på den måde have disse knive i mange år frem, da de er slidstærke og skarpe.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Med pakkatræ har de lavet håndtaget, som med dets udforming giver en rigtig god komfort, når du holder på kniven og skaftet. Det gør også, at den er langt bedre at snitte med over længere tid, da den ligger godt i hånden.

Derudover er disse japanske køkkenknive skabt med en knivblad med en hårhedsgrad på HRC 60. Når du køber en Vexø Pro pakke indeholder disse ofte 3 stk køkkenknive i alt fra en kokkekniv, grøntsagskniv og sidst en urtekniv.

Du kan også fuldende dit sæt, da de derudover også har brødkniv, kødknive og andre modeller. Du får mulighed for at have disse smukke knive som et fuldendt knivsæt. 

Fuld liste over test af køkkenknive

Du kan også med fordel læse vores guide til den bedste airfryer, når nu du er i gang.

Vexø knive guide​

Hvis du mangler køkkenknive i forbindelse med din madlavning, har vi nedenfor samlet en guide til dig, der har til formål at gøre dig klogere på, hvilken kniv du bør vælge. 

Vexø kokkekniv: Hvis du er på udkig efter en enkelt og stor kniv, der kan bruges til det meste, så er en kokkekniv det rigtige valg for dig. Denne kniv har nemlig en alsidig funkton, der kan bruges til mange forskellige typer råvarer. Den kan anvendes til alt fra grøntsager til kød, frugter mm. 

Kokkekniven kommer i mange størrelser, men er kendetegnet ved at være en større og skarpere kniv end de fleste andre.

Vexø urtekniv​

En urtekniv er en mindre kniv med et spidst blad. Kniven velegner sig til at skære mindre ting såsom frugter og grøntsager, og er med dens lille skaft nem at håndtere. 

Vexø brødkniv​

Brødkniven er naturligvis velegnet til at skære brød. Med dens design er den specielt god til at save brødet over, således at du klarer opgaven nemt uden at skulle bruge for mange kræfter. Brødkniven kan også bruges til andet end at slære børd og egner sig også til at hakke ting såsom nødder. 

Vevø grøntsagsknive​

Disse knive er velegnet til at skøre frugt og grøntsager. Dens skarpe blad gør den muligt at benytte til både bløde såvel som hårde råvarer. Bladet er ofte buet hvilket gør disse knive ekstra praktiske til at skære grøntsager. 

Vexø universalknive​

Disse knive er en forholdsvis slank kniv, der er let buet ved spidsen. Sådan modeller kan bruges til mange forskellige slags opgaver, hvorfor de kaldes universalknive. Du kan både bruge vexø undersalknive til at hakke, snitte, skære, skrælle mm. 

Der findes mange flere typer køkkenknive på markedet, som har meget specifikke formål. Ovennævne knive fra Vexø er blot de mest solgte og hyppigst brugte køkkenknive. 

Når du skal købe køkkenknive fra Vexø kan du med fordel kigge efter knive i sæt. Der er store besparelser at hente ved at købe køkkenknive i sæt fremfor enkeltvis. 

Vedligeholdelse af køkkenknive fra Vexø​

Der er vigtigt, at du vedligeholder dine køkkenknive fra Vex for at opretholde den høje kvalitet. 

Først og fremmest er det yderst vigtigt, at du altid håndvasker dine køkkenknive. Knive har aldrig godt af at blive vasket i opvaskemaskinen, da de kan ruste, blive mindre skarpe og ikke holder ligeså længe. 

Beskyt dem når de ligger i skuffen. Placer dine knive et sted, hvor de bliver mest muligt beskyttet. Alternativt kan du også hænge dine køkkenknive på en knivnlok fra Vexø. 

Sørg også for at slibe dine køkkenknive jævnligt for at undgå et sløvt knivblad. Ved at skarpere knivblas mindsker du desuden risikoen for skader, da du bruger færre kræfter på at skære. 

Det er ikke kun knive bladet, du skal vedligeholde; det er også vigtigt at passe godt på håndtaget. Hvis din kniv fra Vexø har et træhåndtag kan du med fordel smørre det med olie hver anden måned. 

Når nu, du skal bruge olie ét sted, kan du lige så godt spare et andet. Med en airfryer kan du lave fedtfattig, men samtidig også både spændende og sprød mad, som du uden tvivl vil få masser af glæde af. Læs vores guide herom.

Se relaterede artikler til køkkenknive​

Tag børnene med ud i køkkenet – se vores anbefalinger til de bedste børne køkkenknive her.

Læs også om trægulve på Luksustraegulve.dk.

Er du på udkig efter et knivsæt? –  Så læs om Scanpan Santoku knivsæt her.

Læs også om Gyoto kokkekniv til din madlavning her. 

Er du på jagt efter de ultimative bedste knive til at skære grøntsager? Så læs vores anbefalinger til de japanske Qknives Nakiri her.

Læs alt om det velkendte mærke Global G2 køkkenkniven her.

Vil du være bedre til SEO? Så tag dette SEO kursus.

Se et samlet overblik over køkkenknive bedste i test her.

En airfryer kan hurtigt blive din bedste ven i køkkenet, så finde den bedste eller en airfryer til dine behov fra vores guide her.

Angivelse af kilder og tests:

Scroll til toppen