Vexø knive - Billige køkkenknive

Vil du gerne have et par gode køkkenknive, men uden at skulle slippe en stor formue for dine kokkeknive. Vexø har skabt knive, som er kvalitet til god pris.

kniv_sort2

Er du til de lidt billigere køkkenknive, hvor du får en god standard kniv, som kan hvad den skal men er til en god pris, så er Vexø knive et godt valg til dig. Du kan både købe Vexø knive separat men også som knivsæt med omkring 3 stk.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere

Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Der findes også Vexø Pro kokkeknive, som er fremstillet som de japanske køkkenknive, men hvor Vexø blot har designet dem ud fra et nordisk design, som er simpelt og elegant.

Med udgangspunkt i tysk stål har disse knive et knivblad skabt med dette stof. Dette stål gør, at det er langt mere hårfør, da dette stål er ekstra hærdet. Du kan på den måde have disse knive i mange år frem, da de er slidstærke og skarpe.

Se relaterede artikler til køkkenknive

Tag børnene med ud i køkkenet – se vores anbefalinger til de bedste børne køkkenknive her.

Er du på udkig efter et knivsæt? –  Så læs om Scanpan Santoku knivsæt her.

Læs også om Gyoto kokkekniv til din madlavning her. 

Er du på jagt efter de ultimative bedste knive til at skære grøntsager? Så læs vores anbefalinger til de japanske Qknives Nakiri her.

Læs alt om det velkendte mærke Global G2 køkkenkniven her.

Se et samlet overblik over køkkenknive bedste i test her.

Med pakkatræ har de lavet håndtaget, som med dets udforming giver en rigtig god komfort, når du holder på kniven og skaftet. Det gør også, at den er langt bedre at snitte med over længere tid, da den ligger godt i hånden.

Derudover er disse japanske køkkenknive skabt med en knivblad med en hårhedsgrad på HRC 60. Når du køber en Vexø Pro pakke indeholder disse ofte 3 stk køkkenknive i alt fra en kokkekniv, grøntsagskniv og sidst en urtekniv.

Du kan også fuldende dit sæt, da de derudover også har brødkniv, kødknive og andre modeller. Du får mulighed for at have disse smukke knive som et fuldendt knivsæt.  

 

Fuld liste over test af køkkenknive.