India Royale
250,-

Normalpris

125,-

Din pris

50 %

Rabat

Antal

266 tilbage

Udsolgt

Kan købes

Kampagnen er slut

Indisk velsmag til halv pris: Vælg frit blandt indiske retter fra India Royale på Vesterbro, i Lyngby, Hellerup & Roskilde

Antal

266 tilbage

Udsolgt

Kan købes

Kampagnen er slut
Drøm dig til varmere himmelstrøg, når du frit kan vælge alt på India Royales menukort, der byder på autentisk indisk velsmag af højeste kvalitet. Med dette værdibevis får du 250 kr. til byens bedste indiske restaurant, men betaler kun det halve.

Om denne kampagne

  • Beviset har en samlet værdi af 250 kr. til alt på menuen
  • Beviset gælder på alle India Royales restauranter på Vesterbro, i Lyngby, Hellerup & Roskilde
  • Beviset kan indløses mandag t.o.m torsdag
  • Beviset gælder kun på take away
  • Beviset kan indløses i restauranten eller ved telefonisk bestilling
  • Beviset er gyldigt t.o.m. d. 14.03.2021

Kampagnen indeholder

Med denne madoplevelse kan du frit vælge blandt alle India Royales lækre og autentiske indiske retter. Gå på eventyr i menukortet, og prøv alt fra de smagfulde starters til Chicken Tikka Masala, Butter Chicken, Chili Lamb, Dal Tarka og meget mere. Menuen består af velkendte klassikere og nye fortolkninger, og byder på både vegetariske og veganske muligheder. Her finder du med andre ord noget for enhver smag – og med garanti også noget, der vil behage din. Beviset kan anvendes på India Royales fire restauranter på Vesterbro, i Lyngby, Hellerup & Roskilde og gælder kun som take away.

Om India Royale

Det er kærligheden til det indiske køkken, de mange indiske smage og den stærke indiske kultur, der har været drivkraften siden 2015, hvor to indiske brødre åbnede deres første indiske restaurant. Drømmen var at servere autentisk indisk mad, som de kender det fra deres hjemland – og dét er lykkes. I dag har de to brødre fire restauranter, hvorfra de serverer ærlig og autentisk mad fyldt med krydderier, farver og autentiske smage.

.

Mint By India Royale

Vesterbrogade 39, 1620 København
Tlf: 77 99 09 00

India Royale

Lyngby Hovedgade 51, 2800 Kongens Lyngby
Tlf: 45 41 40 42

namaste Hellerup

Strandvejen 132a, 2900 Hellerup
Tlf: 38 40 00 00

namaste Roskilde

Skomagergade 12, 4000 Roskilde
Tlf: 77 77 07 71