Vanilje proteinpulver - Find de bedste produkter her

Træner du meget vil proteinpulver med en lækker og fyldig smag af vanilje være perfekt til din shake enten før eller efter træning. Læs med videre hvor vi guider dig til de bedste typer af vanilje proteinpulver, samt hvilke opskrifter du kan lave med dette, så du får den bedste smag og effekt.

forsidebillede

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af diverse spisesteder og deals er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige anmeldelser, forbruger feedback samt egne besøg, så du er sikret et godt overblik. Læs mere

Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye tests, besøg og forbrugeranmeldelser foretages.

I denne artikel

bodylap vanilje proteinpulver

Bodylab Vegan Protein Blend

kitchen on logo

Type:Vanilje proteinpulver

Prisklasse: 80 – 140 kr.

Derfor kan vi lide den:

Produktdetajler:

Hvorfor er Bodylab Vegan Protein Blend god?

Dette proteinpulver er 100 lavet af 100% naturlige produkter, det vil sige at den både er laktosefri og uden tilsat sukker. Den er lavet af 62% protein fra ærter, ris og havre, samt rigtig vanilje fra Madagaskar. 

vanilje-proteinpulver

INZYM Protein isolat vanilje proteinpulver

kitchen on logo

Type: Vanilje proteinpulver

Prisklasse: 300 kr.

Derfor kan vi lide den:

Produktdetajler:

Hvorfor er INZYM god?

Dette proteinpulver har fornyligt fået en forbedret smag hvilket og især deres vanilje er kan i den grad anbefales. Pulveret har proteinet isolat, hvilket har et rigtig højt indhold af protein.

Bodylab Whey 100 proteinpulver

Type: Vanilje proteinpulver

Prisklasse: 180 – 230  kr.

Derfor kan vi lide den:

Produktdetajler:

kitchenone

Hvorfor er Bodylap whey god?

Dette proteinpulver er det mest populære fra Bodylab, og har i mange år været deres bestseller. Du kan vælge mellem to forskellige vanilje smage, nemlig vanilje milkshake og vanilje iskaffe.

Angivelse af kilder og test

Pure Whey proteinpulver

Prisklasse: 179 – 299 kr.

Dette proteinpulver fra bulk er pakket med 22 g protein og 5 g forgrenede aminosyrer per portion. Du får her en lækker vanilje smag og valleprotein, som er af høj kvalitet udvundet på bæredygtig vis. 

Derfor kan vi lide den: 

 • Vegetarisk og glutenfri 
 • Valleprotein fra europæiske køer 
 • Bæredygtigt produkt 

Produktdetajler: 

 • Mærke: bulk 
 • Vælg mellem 500g, 1kg, 2,5kg, 5kg 
 • Vælg mellem 28 smage 

Se produkt

LinusPro Økologisk Proteinpulver

Prisklasse: 249  kr.

Dette produkt har fået rigtig gode anmeldelser på Trustpilot, og kan blive sendt indenfor samme dag du bestiller det. Det består af 85% økologisk valleprotein, kokospalmesukker, naturlig aroma og vaniljekorn. 

Derfor kan vi lide den: 

 • 65 % protein 
 • Økologisk 
 • Kvalitetsprodukt

Produktdetajler: 

 • Mærke: LinusPro 
 • 500 g 
 • Smag af vanilje 
 
Er du interesseret i andre produkter? – Så læs mere her:

Leder du efter den mere specifikt proteinpulver? Så læs vores guides, hvor vi har samlet det bedste veganske proteinpulver, det bedste plantebaseret proteinpulver og det bedste laktosefri proteinpulver

Er du til andre smagsvarianter? Så kan du læse vores anbefalinger til den bedste chokolade proteinpulver her. 

Er du begyndt at træne og i tvivl om hvilket proteinpulver du skal vælge? Så få hjælp med vores guide til det bedste proteinpulver til din træning. 

Hvordan vælger du bedst muligt proteinpulver med smag af vanilje?

Der findes mange forskellige slags vanilje proteinpulver fra forskellige mærker. De fleste vil være lavet på valleprotein, hvilket vil sige at det er produceret af komælk. Der findes dog også vegansk proteinpulver lavet på planteprotein. 

Alt efter hvilket brand man ønsker at købe fra, og hvor meget ens pose skal indeholde, vil prisen varierer. Det samme gælder hvorr højt proteinindholdet skal være, dette kan nemlig påvirke hvor meget du maksimalt må indtage på en dag. 

Hvis du er på udkig efter proteinpulver med vanilje, kan intensiteten af vaniljesmagen også variere. Flere af vores anbefalede produkter er lavet af ægte vaniljekorn eller vaniljepulver, vi anbefaler derfor, at du kigger ingredienserne af produkterne igennem og eventuelt prøver nogle forskellige brands af. På den måde kan du nemlig bedst finde ud af hvilken smag du syntes bedst om, alt efter hvor intenst en smag af vanilje du ønsker. 

3 ting vi bl.a. lagde vægt på:

 • Protein indhold: Når det kommer til proteinpulver, er det vigtigt hvor højt indholdet af protein er, så du ved hvor meget du bør indtage og hvordan du bedst doserer det. Hvis du er en person som træner meget, kan du indtage en højere mængde protein, end hvis du ikke træner så meget. 
 • Pris: Prisen på proteinpulveret vil variere alt efter mængen på posen og mærket. Selvom produktet er billigt, kan det sagtes være det bedste produkt for dig. 
 • Tilsætning af andre stoffer: Det sidste vi lægger vægt på, er hvor mange 

tilsætningsstoffer der er at finde i produktet. Vi ønsker helst at fremhæve proteinpulver som er uden for mange tilsætningsstoffer, og som kan give dig den bedste effekt. 

Hvilke opskrifter kan du lave med vanilje proteinpulver? 

Når du gerne vil bruge proteinpulver med vanilje er mulighederne mange. Det bedste vil være at bruge det som tilsætning til en lækker milkshake eller søde opskrifter. Brug det eksempelvis i sunde protein pangekager eller i dine egne hjemmelavede proteinbarer. Faktisk kan du tilsætte vaniljeprotein i de fleste kager eller i is, hvor du normalt ville tilsætte en lækker smag af vanilje. 

På hver pakke vil der stå hvordan du bedst blander proteinet, så du får den bedste smag og effekt af pulveret. Til en milkshake vil vi anbefale at blande 20-30g proteinpulver med en håndfuld bær og en halv frossen banan og til sidst din ønskede type mælk. 

Du kan også anvende din vanilje proteinpulver til en lækker iskaffe. Her blander du først en scoop ønsket vanilje proteinpulver med 2 espresso shot, mælk og isterninger. Derefter giver du det en tur i blenderen, så du får en ensartet masse. Hvis du benytter dig af vores anbefalede produkt fra Bodylab Whey 100 med smagen vanilla ice coffee ,vil du allerede her få en lækker smag af både vanilje og kaffe, som giver den lækreste iskaffe. 

Lav de perfekte shakes med denne shaker fra Bodylab, den kan indeholde op til 700 ml, og er ideel, når du gerne vil have en proteinshake som er fri fra kumper, og gerne vil tage den med i fitness. Den er samtidig fri fra BPA, har lækagefast låg og kan tåle opvaskemaskine. 

 

Hvorfor bruge proteinpulver i din kost? 

Alle med en sund og varieret kost vil få en masse gode proteiner, gennem det man spiser. Fødevarer med et højt indhold af protein er blandt andet i kød, brød, kornprodukter og i forskellige former for mejeriprodukter. 

Hvis man er en person som træner eller er meget aktiv i løbet af en dag, kan det ofte være svært at få nok protein gennem kosten – særligt hvis man prøver at opbygge muskelmasse. Her vil proteintilskud være en fordel, som du kan tage enten før eller efter din træning. 

Det ekstra protein som du her indtager, vil gøre at din krop hurtigere genopbygger sig selv, hvis du gerne vil åbne en øget muskelmasse, vil indtagelsen af proteinpulver altså gøre, at du hurtigere kan se resultater af dit arbejde. Hvis du i en periode ikke træner særlig meget, vil indtagelsen af proteinpulveret også gøre, at du bevarer din muskelmasse. 

Sådan bruger du det 

Mængen af proteinpulver som du bør indtage, er meget individuelt fra person til person. Det kan både afhænge af hvor meget du træner, og hvor aktiv du er, din vægt samt hvad dit mål er med tilskuddet af protein. 

På hver pakke vil der stå hvordan du bedst blander proteinet, så du får det optimale blandingsforhold. En god tommelfingerregel er dog, at du kan indtage 0,5 gram rent protein pr. kilo kropsvægt, hvis du ønsker at vedlige holde din muskelmasse. Hvis du i stedet ønsker at opbygge muskelmasse kan du indtage 1,,2-1,7 gram rent protein pr. kilo kropsvægt. 

I perioder hvor du træner meget, kan du indtage mere, da din krop her har brug for at genopbygge muskelcellerne. 

Vi vores anbefalede produkter vil blandingsforholdende ligge på omkring 20-35 proteinpulver til 200-300 ml mælk eller vand. Dette blandingforhold vil altså give dig det den bedste effekt og den bedste smag. 

FAQ - Bedste vanilje proteinpulver

Prisen af proteinpulver varierer meget. Afhæninget af hvilket brand du ønsker og hvor meget der skal være i posen, spiller her også ind. Ofte vil prisen ligge mellem 150 – 300 kr. Det billigste produkt i vores anbefalede guide, er fra Bodylab hvor du ofte også kan finde gode tilbud på forskellige typer af proteinpulver.

Ofte er proteinpulveret lavet af valleproteinkoncentrat som stammer fra mælk, for at få en rigtige smag og konsistent vil det ofte også indeholde en form for sødestof, vaniljearoma, solsikke lecithin og fortykningsmiddel. Hvis proteinpulveret er vegansk vil det ofte indeholde proteiner fra grøntsgaer eller forskellige kulhydrater. 

Hvor meget protenpulver du bør indtage afhænger af hvor meget du er aktiv og træner, samt din vægt. Læs altid på pakken hvordan du blander pulveret bedst for at få en rette effekt. Proteinpulveret kan med fordel indtages før eller efter træning, for at få det bedste resultat.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Sådan skriver vi:

Hos Mydinners sammensætter vi anbefalinger, så du kan finde de bedste deals og spisesteder i hele Danmark. Disse guides og oversigter over deals udfører vi ved at lave en grundig research på de forskellige spisesteder, store som små, og hvor vi har spist på et stort udvalg af restauranterne, som vi anbefaler.

Vi undersøger blandt andet spisestedernes hjemmeside, menukort, andre anbefalinger og anmeldelser gennem andre større medier eller mindre fora. Derudover sammenligner vi anmeldelser af spisestederne fra kunder samt undersøger og gennemlæser andre udtalelser om det specifikke sted.

Retningslinjerne for vores undersøgelser:

 • Vi tjekker op på flere forskellige anmeldelser og test, som hver især fremhæver spisestedernes fordele og ulemper. Det giver os et indblik i, hvordan forskellige anmeldere og test anbefaler det specifikke sted og nuancerer dermed anbefalingen. 
 • Vi gennemgår hjemmesidens egne beskrivelser og kundeudtalelser.
 • Vores undersøgelser indebærer både research, egne oplevelser og besøg samt større anmeldelser af stederne og diverse deals.
 • Vi går ind i oplysninger såsom omdømmer, brands og størrelser.
 • Trods sponsoreret indhold vil vi fortsat altid have øje for det gode sted, og de specifikke fordele og ulemper spisestedet eller den pågældende deal har.

 

De spisesteder som du finder i vores guides og overblik, kan du som regel handle hos vores partnere. Vores research og test af spisestederne er udarbejdet af vores professionelle og subjektive kollegaer. Dermed kan du hos os blive klogere på, hvilket sted du skal købe din næste deal eller booke bord, hvis du skulle være i tvivl om stedets specifikke fordele og ulemper.