Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Kosttilskud » Valleproteinpulver – Øg dit proteinindhold i din kost

Valleproteinpulver – Øg dit proteinindhold i din kost

valle proteinpulver

Vi hjælper dig med at få et overblik over dine muligheder, så du kan finde det helt rette valleproteinpulver. Der findes både konventionelle og økologiske produkter. Urtekram er en af de producenter du blandt andet kan kigge efter.

Øg proteinindholdet i din kost med valleproteinpulver

Hvis du vil supplere din kost med lidt ekstra protein, så kan denne type af tilskud være godt i både din morgen yoghurt, smoothie eller i en drik på siden til frokost. Der er mange muligheder, og det giver dig frihed til at indtage protein, præcis når du ønsker.

Der findes flere forskellige valleproteinpulver på markedet, og derfor har vi hjulpet dig med et overblik, så du kan finde det helt rigtige produkt til dine behov og ønsker. Det kan være, at du vægter højt at dit valle proteinpulver skal være økologisk, fra Urtekram eller at det blot skal have et højt fedt- eller proteinindhold. 


Valleproteinpulver – Se hvad findes der på markedet i 2022

Valle er den væske, som kan udskilles fra et mælkeprodukt, og som derfor er animalsk. I denne væske findes der en del protein, som derved benyttes i valleproteinpulver.


Urtekram valleproteinpulver – #1 Vores anbefaling til valleproteinpulver

valleproteinpulver

Urtekram

Hvis du ønsker dit kosttilskud økologisk, så dette produkt fra Urtekram et af de bedste bud. De formår at producere produkter, som er af højeste kvalitet, og hvor alle deres råvarer overholder reglementer og kvalitetskrav. 

Deres valleproteinpulver err 100% økologisk og er lavet på vallepulver fra komælk. Hvad angår næringsindholdet, så er der 50g. protein pr. 100g. Det giver derfor et højt indhold af protein i selve pulveret, og du skal derfor huske at følge anvisningerne på produktet i din opblanding.

Du kan tilsætte dette Urtekram valle proteinpulver i blandt andet frugt smoothies, grød, shakes og andre flydende konsistenser, som er velegnet til at opblande med. Det kan blandt andet være en fordel for dig, som ikke spiser nok protein i løbet af dagen at tilføje et lille tilskud til din daglige kost.

Husk dog at være opmærksom på ikke at indtage for meget protein, og følg professionelle råd. Sundhed.dk anbefaler at du som voksen indtager mellem 0,8-1,5g. pr. kilo af din kropsvægt.

Fordele:

  • 100 % Økologisk
  • God til smoothies

BodyLab whey 100 – #2 Valleproteinpulver med bedste smag

Proteinpulver valle

Bodylab

Måske kender du denne producent BodyLab. De er i hvert fald skandinaviens førende indenfor valleproteinpulver, hvilket ligger til grundt for at vi i denne guide også ønsker at fremhæve deres produkt.

BodyLab har en produktserie, som hedder Whey 100, som er deres valle proteinpulver. Whey er den engelske oversættelse af valleprotein. De har stort fokus på at have tilsvarende højt indhold af aminosyrer i deres produkt. 

Deres Whey serie kan fås i forskellige smage i alt fra chokolade, vanilje og til oreo og forskellige bær og frugt variationer. Denne serie er skabt på komælk og er gennemtestet af et hav af undersøgelser. Du er derfor sikret det bedste af det bedste. 

Mange muligheder

Dette produkt er anbefalet at blande op i flydende produkter i alt fra milkshakes, smoothies og yougurt. Men hvis du vælger deres varianter med smag, kan det være en fordel blot at benytte sig af smagsneutrale produkter eller mælk.

Hvad angår mængden af valle proteinpulver, så anbefaler BodyLab 30-35g til 250-300 ml. mælk eller vand. Det giver de bedste blandingsforhold og mængde af valleproteinpulver til din kost. Variér dog altid dit indtag ud fra den resterende kost, så du hverken får for meget eller for lidt protein.

Fordele:

  • Fås i mange smage
  • Solidt gennemtestet

Bodylab Whey 100 Iso Pure – #3 Ny og spændende valleproteinpulver

bodylab valleproteinpulver iso pure

Bodylab


Alternativer til valleproteinpulver uden valle

Nu hvor denne type proteinpulver er på valle, hvilket er en animalsk mulighed, har vi andre anbefalinger til dig som ønsker et vegansk eller plantebaseret produkt. Tvivl ikke, der er også muligheder til dig som ønsker at undgå animalske produkter. Der findes nemlig et hav af alternative proteinkilder, som også benyttes i proteinpulver.

Du kan med fordel læse vores guide over de bedste plantebaserede proteinpulver på markedet i 2022. Vi hjælper dig med dine alternativer, så du kan få versioner uden valle. 

I disse typer af produkter benyttes proteinkilder såsom: Risprotein, soya, hampprotein, havre og en hel masse andre alternative kilder. De kan ligeledes fås både økologisk fra Urtekram eller ikke økologisk. 

Du kan derudover søge en masse inspiration til produkter i vores store guide over de bedste proteinpulver i 2022, som både er veganske, økologiske og normale produkter.

Angivelse af kilder og tests:

  • Se Menshealth skrive om de bedste valle proteinpulver 2022 her.
  • Se Mensjournal skrive om valle proteinpulver her.
  • Live Science

Om forfatteren

Scroll to Top