Selvom at Tapas er en spansk spise, er det idag blevet meget udbredt i resten af verden. Tapas består af små retter, som enten kan bruges som en slags appetitvækkere eller forret, en snack hen ad dagen, eller som et helt måltid, hvis man sætter flere tapas retter sammen. 

Har du lyst til at smage et lækkert måltid tapas, kan du hurtigt finde en lækker tapas restaurant på Vesterbro. På hippe Vesterbro kan man altid finde de nyeste restauranter, som føler tidens mad tendenser. Tag et smut forbi Vesterbrogade eller Kødbyen, og du vil nemt finde et lækkert måltid.

Prøv et lækkert tapasbord

Oftest ved et tapas bord vil du finde lækkert frisk brød, chorizo, serrano, nogle gode oste, dips, frugt og grønt og oliven. Men det behøves bestemt ikke at begrænses hertil. 

Når du finder en lækker tapas restaurant på Vesterbro, vil du hurtigt opdage, at mange tilføjer retter udover disse, for at gøre dit tapasbord lidt mere alsidig og udforskende. For eksempel vælger mange at tilføje forskellige arter af fisk og skaldyr til deres tapasbord.

Tapas kan fås mange steder og på mange restauranter, da det er blevet et utroligt populært madkoncept. Om du vælger et nytænkt tapasbord med et tvist, eller gerne vil spise de autentiske spanske tapas retter, så vil du kunne finde det på Vesterbro. 

Det kan være en hurtigt snack efter en begivenhedsrig shoppetur i indre København, eller hvis du gerne vil have en romantisk lækker middag med din partner, eller måske en hyggelig aften hjemme med dine nære – så kan tapas være den perfekte løsning.

Autentisk og lækker tapas restaurant på Vesterbro

Er du ude efter en lækker tapas restaurant på Vesterbro som serverer autentisk spansk tapas, så må du ikke gå glip af El Tapeo de Cervantes på Vesterbrogade. Her serveres der tradiotionelle spanske tapas retter, men du finder også andre nytænkte tapas retter som er mindst lige så gode. 

Her får du ikke kun autensiteten med i maden, men også i atmosføren i restauranten. Tjenerne er nemlig kun engelsk- og spansktalende. 

Det er fordi restauranten oprindeligt stammer fra Malaga, og de sidenhen har udvidet med en tapas bar i København. De har bragt nogle af deres tjenere med, for at kunne give dig og dit selskab en enestående oplevelse i ægte sydspansk stemning. Her kommer du fra med en helt unik oplevelse i bagagen.

Fordelene ved tapas!

Er du ikke helt overbevist endnu, så kommer vi her med nogle grunde til, hvorfor du stærkt skal overveje at finde en lækker tapas restaurant på Vesterbro, næste gang du skal ud og spise:

Hvad venter du så på? Du kan hurtigt google dig frem til en lækker tapas restaurant på Vesterbro – Vi ses ved bordet!