Spisesteder København

Den gastronomiske madscene blomstrer som aldrig før, og nye hippe caféer, autentiske street-food joints, delikatesseforretninger og unikke spisesteder i København kommer hele tiden til byen. 

Med andre ord vrimler det med smagfulde madoplevelser, der alle har ét formål: at tilfredsstille dine smagsløg og gøre dig glad (og mæt), helt ned i maven.

Skrevet af Peter Rasmussen | 15. november 2021 | København

Smag dig gennem de mange forskellige madkulturer

Drøm dig til støvlelandets gastronomiske køkken og varmere himmelstrøg, når du besøger en af de mange italienske autentiske spisesteder i København. Hop med ombord på en eksotisk rejse fuld af smag og karakter, når du besøger en af de lækre mellemøstlige spisesteder i København eller dyk med ned under havets overflade og gå på opdagelse i alle havets frugter på en af byens fiskebarer. I København er mulighederne mange og kun fantasien, din sult og pengepungen sætter grænserne for, hvor du skal indtage dit næste måltid.

Ikke alene med at du kan gå på opdagelse i mange forskellige madkulturer i København. Så er mange spisesteder i København begyndt at fokusere på forskellige områder, der gør at deres spisested skiller sig ud. Mange restauranter vælger eksempelvis at servere alle retter som ”family-style”, eller lave et menukort, som udelukkede består af vegetariske retter og flere og flere spisesteder har råvarer som alle er økologiske og produceret af lokale producenter. Med andre ord finder du mange forskellige spisesteder, som kan leve op til enhver smag.

En bekostelig omgang, men ikke med mydinners

Du kan komme vidt omkring, når du bevæger dig rundt på den Københavnske madscene. Men det kan også nemt blive en bekostelig omgang at spise ude på de mange forskellige spisesteder i København. København rummer nemlig nogle af de bedste, men også nogle af de dyreste spisesteder i København. Heldigvis har vi hos mydinners gjort det både nemt, lækkert og billigt at spise godt i byen.

Med mydinners får du nemlig ugentligt nye madoplevelser og kampagner i din indbakke, som du kan glæde dig til at gå på opdagelse i til halv pris. Du kan forvente alt fra madoplevelser, der er serveret af nogle af byens helt store og velkendte brands, til at smage dig igennem delikatesser og specialiteter fra byens små perler og nicherestauranter. Med mydinners skruer vi ned for prisen og op for kvaliteten. Vi samarbejder nemlig udelukkende med nogle af byens bedste restauranter og spisesteder, så du kan forvente madoplevelser af bedste kvalitet hver gang – til den halve pris.

Er du på udkig efter en restaurant i Aalborg, kan du også forvente mange lækre deals her.

Høst - en særlig gastronomisk oplevelse

Først på listen finder du en helt særlig darling. Dette spisested i København er en del af Cofoco, som du helt sikkert har hørt om før. Hvis ikke har du i den grad noget til gode. Høst er et spisested som har fokus på nordiske ingredienser. Råvarerne bliver altså, som navnet indikere, høstet fra den nordiske natur, og er altid sæsonfriske. 

Menukortet hos Høst byder menuer af tre eller fem serveringer, hvortil en vinmenu kan tilkøbes. Spisestedet her byder på en oplevelse til alle sanserne, hvor innovation bliver kombineret med den stramme, smukke nordiske æstetik, og byder på lækkerier for både øjne, smagsløg og duftesansen.

 

 

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Et opslag delt af Copenhagen Food Collective | 16 unikke restauranter i København (@cofocodk)

Casamadre - spisested på Nørrebro

Er du lige så vild med pasta som os, så vil Casamadre blive dit nye favorit spisested. På Nørrebro i København finder du denne guldklump, som byder lækre italienske favoritter i hyggelig omgivelser og til priser de fleste kan være med på.

Menukortet er enkelt og lige til, og byder på alt fra lækre pastaretter til en masse antipasti, masser af kød og grønt. Ønsker du at smage lidt af det hele, byder dette spisested på Nørrebro også på en sharingmenu med fem forskellige retter. Tørsten er der også sørget for med gode vine og lækre drinks.

 

 

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Et opslag delt af Casamadre (@casamadrerestaurant)

På mydinners kan du finde masse vis af anbefalinger blandt andet:

Bedste pizzaovn i test

Bedste slow cooker i test

Bedste dørslag i test

Bedste gasgrill i test

Bedste seng med opbevaring i test

Bedste pålægsmaskine i test

deals i København med mydinners

Følg med, når vi ugentligt lancerer nye madoplevelser

Vil du være den første til at høre, når nye madoplevelser lanceres fra nogle af de bedste spisesteder, eller har du bare lyst til at lære os lidt bedre at kende? Så følg os på Instagram og Facebook eller subscribe til vores nyhedsbrev, hvor vi ugentligt holder dig opdateret med alt det bedste fra vores univers af unikke og lækre madoplevelser. Det kan også være du er interreseret i at vide Ansoffs vækstmatrice bruges til, så kan læse mere om det hos vores samarbejdspartner.