Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Tristar Airfryer – Maskine som tåler opvaskemaskine​

Tristar Airfryer – Maskine som tåler opvaskemaskine​

Tristar airfryer

Du kan med Tristar læne dig tilbage efter madlavningen, da denne airfryer nemt kan klare maskinopvask, og du sparer derfor tid på rengøringen af denne efter brug. Derudover er den designet i et simpelt og brugervenligt design.​

Med en air fryer kan du udvide dit katalog af opskrifter, da du med dette køkkenredskab nemt kan tilberede alle former for råvarer i alt fra hele kyllinger til grøntsager eller frugt som kan tørres i denne lille fleksible ovn.

Lav fedtfattig mad nemt og tilgængeligt​

Det skal være nemt at lave fedtfattig mad, og det bliver det med sikkerhed med en Tristar airfryer eller andet mærke. Disse fleksible ovne fra dette brand er overskuelige i funktioner og er tillige billige i pris. De er gode til dig der blot ønsker en maskine, der kan de helt basale ting.

Du kan tilberede mange former for råvarer uden brug af olie eller anden fedtstof. Du kan nemt og hurtigt finde opskrifter til, hvad du kan lave i din Tristar airfryer. Deres Tristar crispy fryer XXL på 5 liter, kan tilberede din mad ved at rotere varmluft rundt i høj hastighed.

Hvilke størrelser airfryer har Tristar?​

Det bedste er de brands, som har flere forskellige størrelser, så du kan købe den udgave og størrelse som passer perfekt ind i dit køkken. Det kan variere hvor meget plads du har til dine køkkenting, og hvis du bor i lejlighed kan det være fint med en lille Tristar airfryer på 3,2 liter fremfor en på 5 liter.

Hvis du modsat er en familie, som ønsker jer en air fryer kan det være en stor fordel at købe den store Tristar XXL på 5 liter, så I kan tilberede nok mad på en gang. Ønsker du dig ikke en airfryer kan du hos Tristar også købe andre produkter til køkkenet i samme stil i alt lige fra frituregryder til mini ovne, som er fleksible.

Angivelse af kilder og tests:

goodhousekeeping.com.
bbcgoodfood.com.
homesandgardens.com.

[ratemypost]

Scroll to Top