Transportabel bordopvaskemaskine - Er du på udkig efter en?

Har du begrænset plads i dit hjem til en opvaskemaskine, eller mangler du blot en ekstra hånd til opvasken, når du er på camping eller ude og rejse, så er en transportabel bordopvaskemaskine fra eksempelvis Logik helt perfekt til dig.

Bedste bordopvaskemaskine - perfekt som mini opvaskemaskine

Hvis pladsen er knap, men du fortsat ikke ønsker at tage opvasken i hånden eller alene, så kan det være en god idé at tænke kreativt eller i nye baner. Der findes heldigvis en løsning og et produkt til dette.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere

Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Når der er tale om en transportabel bordopvaskemaskine, så finde du ofte mærket Logik eller Scandomestic, som et af de fremtrædende mærker på denne front. De har lavet en mini opvaskemaskine, som fungerer rigtig godt par eller enkelt personer.

I denne artikel

Vi viser dig dine muligheder og skaber et overblik over dette marked for små opvaskemaskiner og hovedsageligt en transportabel version. Derudover kan du her ligeledes holde øje med de gode priser, og hvor du kan købe den til en god pris.

Find den rette transportabel bordopvaskemaskine

En lille min fiks maskine er det du kan have brug for, for at gøre hverdagen endnu mere nem og tidsbesparende. Der findes ikke et hav af muligheder, når det kommer til en transportabel boropvaskemaskine, men vi fremhæver de mærker der findes. Dette er blandt andet vores første anbefaling fra Logik.

Logik - transportabel bordopvaskemaskine i mini format

mini opvaskemaskine

Her har du en helt igennem genial opfindelse, som gør dit opvaske-liv langt bedre. Denne model fra Logik er mulig at tage med rundt, uden du skal kobles til en vandforsyning.

Der er ca. plads til 2 kuverter til vask i denne maskine. Det gør, at du kan vaske dit bestik, tallerkener og meget andet uanset hvor du befinder dig. Der er på denne transportabel bordopvaskemaskine 6 forskellige programmer og indstillinger – i alt fra både hurtigvask, Eco og glas-program.

Med denne Logik transportabel bordopvaskemaskine beskedne vægt på 14 kg. kan du uden problemer transportere maskinen fleksibelt med rundt. Spar endda på energien, da denne model har energimærket A, og derfor heller ikke bruger store mængder af strøm.

Med dens 58 dB, hvad angår lydniveau, skal du heller ikke generes af dens opvask, mens du hygger dig i nærheden. Logik er et af de mest fremtrædende mærker på markedet for netop denne kategori.

Scandomestic transportabel bordopvaskemaskine

En model fra Scandomestic er også en rigtig god mulighed til dig, som ønsker en ekstra hånd til opvasken, men hvor du fortsat ønsker stor fleksibilitet. Denne model, SFO 101W, har 4 forskellige opvaskeprogrammer. 

Med denne transportabel bordopvaskemaskine har du plads til ca. 2 kuverter til opvask ad gangen. Den har ligesom Logik modellen et lydniveau på 58dB, som derfor heller ikke er til stor gene, når vi taler om lyden.

Modsat Logik har denne bordopvaskemaskine et energimærke G, hvor Logik havde A. Derudover har den samme vægt, hvilket er på de 14 kg., så nemt og elegant kan tage maskinen med rundt uden problemer.

Scandomestic og deres maskine er god til både en enkelt person eller et par med mindre opvask.

Angivelse af kilder og tests:

Popular Mechanics anbefaler følgende transportable bordopvaskemaskiner: se kilder.