Er du i gang med projekt indretning og har du prøvet at bladre de forskellige boligmagasiner igennem for at hente inspiration? Og Har du alligevel svært ved at få den samme atmosfære i dit hjem eller virker dit kedelig og fladt? Vil du gerne have et hjem der virker rummeligt, luksuriøst og stilfuldt? 

Så har du måske overset én af de vigtigste ting, nemlig gardiner. Det lyder meget nemt, men gardiner er også en kunst i sig selv. Her i denne artikel kan du blive informeret og inspireret til at vælge de helt rigtige så du kan få stofgardin i moderne design.

Her kan du finde de gardiner der passer bedst til dig og dit hjem

Oftest når ’projekt indretning’ går i gang, så er det detaljerne folk glemmer. Det er derfor man kan få en følelse af at ens hjem er kedeligt eller fladt eller at du ikke kan opnå samme atmosfære som der er i billederne i boligbladene. Læg mærke til det, du finder ikke et billede uden mange detaljer på. Det er dem der gør hjemmet tiltalende og stofgardin i moderne design kan sætte prikken over i’et i din indretning. 

Gardiner kan nemlig samle et rum og skabe en helt særlig atmosfære og dette er uanset, hvilken stil du har i dit hjem. Gardiner er både funktionelle, men også dekorative. Brug dem til at matche din personlige stil og bind din indretning sammen, så du kan få skabt en skøn atmosfære i dit hjem. I lang tid har gardiner skulle være diskrete og minimalistiske, de har skulle gå i et med væggene, så at sige, men det er slut nu. Den nyeste trend, hvad angår stofgardin i moderne design, er nemlig at de skal skabe blikfang og være synlige i din indretning.

Hvilke gardiner skal du vælge?

Derfor kan det være en god idé at vælge gardiner, hvor du selv kan vælge stoffet og bestille dem efter mål. På den måde vil du nemlig få de gardiner der passer bedst til dig, dit hjem og din personlige stil. Du vil ikke komme til at fortryde det og det link du så i starten af artiklen med et stofgardin i moderne design, giver dig muligheden for at få de gardiner der passer bedst til dig, din økonomi, din personlige stil og dit hjem. 

Det er blevet trendy med lange og tunge gardiner, da disse skaber et luksuriøst look. Men du kan med fordel supplere dem op i flere lag med lette og luftige gardiner, dette vil nemlig sætte et unikt præg og understøtte det æstetiske præg, som et gardin kan sætte på dit hjem. Prøv dig frem med forskellige stofprøver og se, hvad der fungere for dig og dit hjem.