Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Biler » Tesla leasing – Privatleasing eller erhvervsleasing

Tesla leasing – Privatleasing eller erhvervsleasing

tesla-leasing

Går du rundt med en indre drøm om at køre rundt i en fed bil, der på samme tid er med i udviklingen mod en grønnere fremtid, så kan du gøre din drøm til virkelighed med Tesla leasing. Du kan få fingrene i en model 3, model x eller y model enten til privat brug eller som erhvervsleasing.

Vil du gerne have svar på spørgsmål som: er leasing billigere end køb af bil og hvordan fungerer leasing af bil, så kan du læse mere om det eller du kan læse om leasing af andre bilmærker såsom leasing Mercedes eller Audi leasing.

Men nu handler det om Tesla leasing, så lad os komme i gang med at dykke ned i det. Der findes mange forskellige leasingselskaber, som har en masse forskellige modeller og muligheder til dig. Hvis du har set dig varm på Tesla-mærket, så ved du nok også, at de laver el-biler, der har et helt unikt og moderne design.

leasing-tesla

Derfor er det en god idé at lease

Der er mange gode grunde til at kaste sig ud i Tesla leasing. Den største fordel ved at lease en bil fra netop dette bilmærke er, at du bidrager til reduceringen af den globale CO2-udledning ved at vælge en el-bil. Ikke nok med det, så kan du også gøre det med stil. Det er nemlig ikke nogen hemmelighed, at deres modeller også har et elegant design, der kun gør oplevelsen bedre.

En fordel ved Tesla privatleasing fremfor at købe en ny bil, er blandt andet at du har mulighed for at undgå alle de økonomiske bekymringer, som en bilejer kan have. Med en leasingaftale kan du sågar også udskifte din bil efter aftalen ophører og på den måde få mulighed for at prøve flere forskellige modeller.

De mest populære modeller, som du kan lease er bl.a. følgende:

  • Model X
  • Model Y
  • Model 3
  • Model S

Leasingselskaber har ofte flere forskellige bilmærker såsom Volvo leasing eller BMW leasing, som du også kan afprøve. Du har en masse forskellige muligheder, når det kommer til både Tesla leasing, privatleasing og erhvervsleasing.

Når det kommer til erhvervsleasing er det væsentligt at nævne, at brugen af bilen er forbeholdt arbejdsøjemed.

Prisen kan variere alt efter forskellige faktorer. Det kan være bilens alder, jo nyere modellen er, jo dyrere er Tesla leasing, men du kan altid søge råd hos din leasingforhandler og finde den bedste løsning til din situation. Det er om ikke andet en fordel, at du kender din månedlige ydelse, når du leaser fremfor hvis du ejer en bil, hvor der kan ske uforudsete omkostninger.

Tesla privatleasing

Er du nysgerrig på, hvad privatleasing har af muligheder for dig, så læs med her, hvor vi gennemgår de forskellige aspekter af privat Tesla leasing, så du ved, hvad du går ind til.

Når man taler om leasing af en Tesla i som privat bruger, så vil der være to forskellige typer af leasing, som du kan gøre brug af. Dette er således operationel og finansiel leasing.

Operationel leasing:

Ved operationel leasing af en Tesla starter du med at betale et engangsbeløb ved indgåelse af en leasingaftale. Herefter betales månedlige ydelser, som minder meget om betaling af leje, eksempelvis for en lejligheden eller lignende. Fordelen her er, at der ingen ekstraomkostninger opstår, blandt andet uforudsete- eller driftsudgifter. Dette tager leasingfirmaet sig nemlig af, herunder reparationer, service, dækskift og meget mere.

Finansiel leasing:

Leaser du en Tesla gennem finansiel leasing, vil der i højere grad være tale om noget, der minder om et almindeligt billån. Her finansierer leasingfirmaet nemlig din Tesla, men du står selv for service, værkstedsbesøg, driftsudgifter, mm. Når leasingperioden så ender, vil det således også være dig, der skal stå for at få solgt din Tesla. Dette kan dog ofte være en billigere løsning, fordi dit engangsbeløb og din månedlige ydelse ikke er nær så høje.

Erhvervsleasing

Tesla erhvervsleasing tilbyder stor fleksibilitet til både virksomhed og medarbejder, hvorfor det kan være en rigtig god og fordelagtig løsning. Viksomheden står for at betale alle udgifter, som er forbundet med bilen, og det eneste medarbejderen skal gøre er at betale skat af fri firmabil.

For en virksomhed kan der opnås større budgetsikkerhed ved at vælge erhvervsleasing fremfor at købe en bil. Der kan være både fordele og ulemper ved en ehvervsleasingaftale for både firma og medarbejder, og det vil altid komme an på den enkelte situation.

Vi anbefaler derfor, at man altid undersøger markedet grundigt, inden man køber noget eller indgår aftaler, der kan binde sig i kontrakter, man ikke kan slippe ud af igen.

Tesla model 3 leasing

Hvis du har set dig varm på en bestemt model, kan du med stor sandsynlighed finde den både til privatleasing eller erhvervsleasing. Drejer det sig om tesla model 3 leasing, så er det fuld forståeligt.

Den leveres med mulighed for firehjulstræk med Dual Motor og performance-bremser, som giver maksimal kontrol i alle vejrforhold. Firehjulstrækket har to uafhængige motorer, der giver bedre redundans, som også forudsætter minimal vedligeholdelse og maksimal holdbarhed. De uafhængige motorer styres digitalt til både for- og baghjul, som er med til at forbedre håndtering og vejgrebet.

Den har også en kulfiberspoiler, som forbedrer stabiliteten, når der køres i høj hastighed. Det unikke ved Model 3 er at den kan accelerere fra 0 til 100 km/t på intet mindre end 3,3 sekunder. Modellen har også kameraer, der vender fremad, bagud og til alle sider, som giver et maksimal 360 graders udsyn.

Med Tesla vision registrerer den biler i nærheden, som er med til at forebygge potentielle sammenstød og derudover hjælper den også med parkering af bilen. Autopiloten er designet til at hjælpe med de dele af kørslen, der er mest belastende.

Når det kommer til den indvendige del af Tesla Model 3 leasing, så er den ikke at sammenligne med andre biler. Man kan bruge sin smartphone som bilnøgle, og få adgang til alle funktioner i bilen på touchskærmen.

Bilen har et stort glastag, der strækker sig fra front til bag og giver en god fornemmelse af åbenhed fra alle siddepladser, samtidig med at den giver en god beskyttelse mod UV-stråler.

Interesseret i andre informationer?

Er du interesseret i andre produkter, services eller opskrifter, kan du læse mere på vores sider. Læs bl.a. en guide til at finde det bedste proteinpulver i test på markedet.


Angivelse af kilder:

Om forfatteren

Scroll to Top