Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Termokrus test 2022 – Find den bedste termokop to go

Termokrus test 2022 – Find den bedste termokop to go

termokop og termokrus bedste i test

Hvis du er på udkig efter en god termokrus, er der flere ting, som du bør være opmærksom på ved valget af den bedste termokop to go. Den ideale termokop skal nemlig have god isolering, som kan holde din drink varm hele dagen lang.

Vores anbefalede termokop og termokrus

Bodum rejsekrus

Bodum rejsekrus

Praktisk størrelse
Silikonekant
Holder længe på varme / kulde
Eva Trio To Go Cup

Eva Trio To Go Cup

Bedste isolering
Lavet af rustfrit stål, silikose og kunststof
Kapacitet på 0,35 l.
Eva Solo urban To Go Rejsekrus

Eva Solo urban To Go Rejsekrus

Dansk design
Holdbart materiale
Fåes i forskellige farver

Der findes mange gode grunde til at anvende en termokop. Hvis du ofte er på farten og gerne vil have en varm kop kaffe eller te med, er en det den bedste løsning for dig. Et termokrus kan nemlig genanvendes igen og igen, hvilket er en klar fordel for miljøet, da man derved ikke bruger lige så mange engangsprodukter.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Herunder har vi lavet en række anbefalinger, hvor vi gennemgår de forskellige karakteristika for hver termokop, som du kan gennemgå og vurdere, om de lever op til netop dine behov. Vi har lavet disse anbefalinger ud fra forskellige eksperters vurderinger.

Kom til sagen – Hvad er det bedste termokrus i 2022?

Vi har lavet research på de forskellige termokrus, og kommet frem til at Bodum rejsekrus klarer sig bedst i test tæt efterfulgt at Eva Trio To Go Cup. Læs med her, og find ud af hvilken af disse to, og de andre vi har researchet på, som dækker dine behov.


Bedst i test termokop:

Bedste samlet set: Bodum rejsekrus​
Bedste værdi: Eva Trio To Go Cup​

I denne artikel

I denne guide lavet af Mydinners vil du kunne læse meget mere om de bedste termokrus på markedet lige nu. Du vil kunne læse beskrivelser af hvert produkt, og hvilke egenskaber du bør kigge efter, for at finde frem til den rette termokop til dit behov.

De bedste termokopper i 2022


Bodum rejsekrus

Bedste samlet set

Bodum rejsekrus

Prisklasse: 310 – 350 kr. 

Højdepunkter:

 • Praktisk størrelse
 • Silikonekant
 • Holder din drink varm eller kold i lang tid
magasin logo
30 dages returret.
Hurtig levering.
God kundeservice

Læs dette før du køber en Bodum rejsekrus her

Bodrums rejsekrus er i denne guide kåret som den bedste, dette er den grundet sin alsidighed, brugervenlighed og smarte design. Det er nemlig en utrolig lækker to go termokop som er perfekt at have med på farten. Den fås i en størrelse på 35 cl i et lækkert design med en silikonekant, som gør at den er behagelig og effektiv at holde på.

Låget lukker samtidig meget tæt, da det hul man drikker fra bliver dækket af en praktisk prop man nemt kan åbne og lukke. Det er dog en god idé at holde koppen oprejst, hvis det er helt fuldt.

Du kan fylde din Bodum med både kolde eller varme drikke, og sørge for at de beholder den ønskede temperatur i mange timer. Den fås samtidig til en god pris, hvilket gør denne to go termokop til en af de bedste på markedet.

En anden fordel, er at den fås i flere forskellige farver, lige fra neutrale pastelfarver til mere spranglede farver.


Eva Trio To Go Cup

Bedste værdi

Eva Trio To Go Cup

Prisklasse: 250 – 300 kr. 

Højdepunkter:

 • Bedste isolering
 • Lavet af rustfrit stål, silikose og kunststof
 • Kapacitet på 0,35 L
magasin logo
30 dages returret.
Hurtig levering.
God kundeservice

Læs dette før du køber en Eva Trio To Go Cup her

Denne lækre termokop scorer højt på både udseende og funktion. I udseende minder den nemlig meget om den helt klassiske termokande, denne indeholder dog en smart rem i låget, hvilket gør den nem at have med i hånden.

Du kan desuden vælge koppen i flere forskellige og yderst pæne farver. Termokoppen er den perfekte to go kop for dig som går op i design og æstetik, men samtidig også at have noget som fungerer som det skal og som er praktisk. Denne model kan nemlig gå i opvaskemaskinen uden at tage skade, hvilket gør den meget nem at rengøre.

Denne termokop er meget brugervenlig, da man kan drikke af den fra flere sider, så man ikke spilder ned af sig selv med en dårlig åbning. Desuden er denne to go kop ekstra nem at medbringe i sin taske, da den er 100% tæt, så du undgår at få væske udover alle dine ting.

Den er designet med dobbelt væg og varmeeffekt, hvilket gør at isoleringen er høj og dermed holder sig varm i lang tid uden at dryppe.


Eva Solo urban To Go Rejsekrus

Eva Solo urban To Go Rejsekrus

Prisklasse: 250 – 300 kr. 

Højdepunkter:

 • Dansk design
 • Holdbare materialer
 • Forskellige farver
magasin logo
30 dages returret.
Hurtig levering.
God kundeservice

Læs dette før du køber en Eva Solo urban To Go Rejsekrus her

Dette smarte og anvendelige termokrus er ligeledes et godt valg, hvis man ønsker en to go termokop som kan holde ens drink varm i mange timer med samtidig at have et moderne og stilrent design.

Denne fine termokop er fremstillet i dobbeltvægget, rustfrit stål med vakumeffekt for endnu bedre at kunne holde på varmen. Du kan nemt åbne låget med én hånd med dens smarte klik funktion.

Kruset er lavet i rustfrit stål, silikone og kunststof og er designet i et genkendeligt og klassisk dansk design og fås i flere forskellige flotte farver.

Kruset besidder en smart klikfunktion i låget, så den både holder godt på varmen, men så man samtidig er sikret, at den ikke er utæt, når den er lukket, men også at den nemt kan åbnes med et enkelt klik uden et besværligt drejelåg.

Denne termokop tåler endda maskinopvask, så den let kan blive rengjort og være klar til brug igen allerede næste dag.

Stelton To Go Click

Denne to go termokop har et virkelig lækkert og stilrent design, som sagtens kan stå fremme på hylden i køkkenet. Den er samtidig virkelig nem at anvende, da du hurtigt kan klikke låget åben med kun én hånd. 

Det er den bedste innovative termokop, som passer perfekt til den travle hverdag, hvor du hurtigt skal brygge din kaffe og tage den to go. Den er samtidig ikke særlig stor, den har nemlig kun en kapacitet på 0,2 l, hvilken gør at den nemt at puttes i tasken efter du er færdig med at drikke fra den. Den fås dog også i 0,4 l, hvis dette ønskes. 

En anden fordel er, at du kan drikke fra den hele vejen rundt, og er samtidig 100% tæt, så du ikke skal være bekymret for at noget spilder ud. 

Fordele

 • Mulighed for at drikke hele vejen rundt 
 • Åbnes og lukkes med en hånd 
 • Flot og innovativt design 

EMSA Thermal Travel Mug

Denne termokop har fået de bedste anmeldelser fra Amazon som giver den 4,7 ud af 5 stjerne ud fra brugeranmeldelser. Den er nemlig meget praktisk i både designet og funktionen. Den kan holde væske varm i op til 4 timer og holde dem kolde i 8 timer, man får sig dermed det bedste termokrus, som man kan benytte to go dagen lang. 

Den er lavet i rustfrit stål med en yderside af sort gummi, som er med til at beskytte hænderne mod varme. Du åbner og lukker termokoppen med en knap, som sidder i midten af koppens låg. Den har desuden 360 graders drikkekant. 

Fordele

 • Passer i kopholdere 
 • Tåler opvaskemaskine 
 • 360 graders drikkekant 

Hvad er forskellen på et termokrus og en to go termokop?

Du kan selvfølgelig få en masse fine termokrus til at drikke en kop dejlig, varm kaffe hjemme i stuen. Herunder kan du finde termokrus hos f.eks. Royal Copenhagen.

Disse typer krus har ofte dobbeltvæggede sider eller et silikone omslag, så dine drikkevarer kan holde sig varme, og så du ikke brænder fingrene. De er dog ikke beregnet til at tage med på en køretur eller andet, da de ikke har et tilhørende låg.

Derimod er en to go termokop kendetegnet ved, at du kan tage den med dig over alt, ligesom med en termoflaske eller en termokande, som har et tæt låg.

Hvorfor bør du anvende et termokrus?

Der findes mange gode grunde til at anvende en termokop. Hvis du ofte er på farten og gerne vil have en varm kop kaffe eller te med, er en termokop to go den bedste løsning for dig. Et termokrus kan nemlig genanvendes igen og igen, hvilket er en klar fordel for miljøet, da man derved ikke bruger lige så mange engangsprodukter.

Med en termokop kan du med fordel brygge din egen kaffe hjemme i dit køkken og tage den med på turen, du vil derfor ikke bruge så mange penge på kaffe hver gang du er på farten og ønsker noget varmt at drikke.

Hos langt de fleste tankstationer og kaffeshops vil du kunne anvende dit eget krus til at få din kaffe som to go. På den måde sikrer du, at din to go kaffe bliver holdt varmt i lang tid. Alt efter hvor stor din termokop er, vil du også have den bedste frisklavede kaffe til lang tid af gangen.

Et termokrus er altså den bedste makker til din morgentur i bilen, gåturen, overnatning i det fri eller hvor end du skulle have lyst til en varm drik.

bedste termokrus i test 2022

Andre fordele ved en termokop?

Et thermokrus kan ikke udelukkende anvendes til at medbringe varme drikke to go, men vil også være en fordelagtig kop til at bibeholde kolde væsker kolde.

Ligesom en termokande eller en termoflaske kan medbringes til en lang skoledag eller længere køretur, hvor man enten er sikret en kold tår vand eller varm kop kaffe, kan et termokrus altså anvendes til samme formål.

Og er man bare sig selv, kan det også være rart med en lidt mindre portion væske i en thermokop fremfor at slæbe en termokande eller termoflaske med sig rundt i tasken.

Hvilket termokrus bør jeg vælge?

Som allerede vist i ovenstående findes der flere forskellige slags termokrus fra forskellige producenter og som differentierer i pris og model. Der kan derfor også være stor forskel på funktionerne i de forskellige typer. 

For eksempel kan isoleringsevnen i kopperne være meget forskellig fra produkt til produkt. Hvilket primært er relateret til hvilket materiale det er lavet af, konstruktionen af koppen. Den vigtigste egenskab ved en termokop to go, er at den har en høj isoleringsevne, som gør at ens drink bliver holdt varmt over lang tid og at den ikke er utæt. 

Der findes ikke noget værre end hvis ens kaffe løber ud af koppen i bunden af ens taske, det er derfor virkelig vigtigt at købe et termokrus i gode materialer, så man er sikker på at de kan holde i lang tid. Vores ovenstående produkter har alle fået gode anmeldelser og er af god kvalitet. 

Et andet aspekt som kan være gældende i valget af termokop, er designet og størrelsen af koppen. Alt efter dit behov kan du vælge hvor stort et indhold du ønsker at din termokop skal kunne indeholde. For mange er det også ret vigtigt at koppen kan passe i en kopholder i bilen, dimensionerne på koppen bør derfor også overvejes. 

De forskellige termokrus vil også alle have forskellige konstruktioner af låget og dermed letheden af brugen. 

Til sidst bør du også overveje hvor let din termokop skal kunne rengøres og vedligeholdes. Mange kan for eksempel ikke tåle opvaskemaskine og bør derfor vaskes op i hånden. Hvis du bruger dit termokrus to go hver dag, bør du overveje om du gider at vaske det op i hånden hver dag eller om dette bliver en belastning for dig. Rengøringen af din termokop er nemlig vigtigt, for at koppen holder sig lækker i så lang tid som muligt. 

I dit valg af termokrus bør du altså have fokus på disse følgende parametre: 

 • Volumen
 • Dimensionerne
 • Materialet
 • Lågtype
 • Isoleringsevne
 • Rengøring
 • Design

Termokop til udendørs brug

Der findes også bestemte to go thermokoppper til udendørs brug. Disse kan stadig se smarte ud, men er primært designet til at være meget praktiske.

En sådan termokop kan eksempelvis købes hos Stanley, der har et bredt udvalg at tætisolerede termokrus i holdbare materialer af høj kvalitet. Hos mærket Stanley kan du også købe dig en termoflaske eller en termokande til dit næste udendørs eventyr.

Er du en outdoor person, vil du helt sikkert også nyde at medbringe en termokop fra Klean Kanteen. Et termokrus fra Klean Kanteen besidder en helt særlig termoeffekt, der isolerer gennem hele tre lag stål. Normalt har et termokrus blot to lag stål.

En termokop to go fra Klean Kanteen kan yderligere holde koldt væske koldt i op til 38 timer, mens den kan holde varmedrikke varme i op til 11 timer.

Sådan vedligeholder du dit termokrus

Det anbefales altid at man rengører sit termokrus med vand og sæbe hver dag, på den måde sikrer man, at der ikke sidder rester af kaffe og te, eller andre rester af sukkerholdige drikke, efter man er færdig med at benytte det. Hvis du ikke rengøre det hver gang du har brugt den, kan der opstå bakterier i kruset og dårlig lugt.

Det anbefales altid at man rengører sit termokrus med vand og sæbe hver dag, på den måde sikrer man, at der ikke sidder rester af kaffe og te efter man er færdig med at benytte det. Hvis du ikke rengøre det hver gang du har brugt den, kan der opstå bakterier i kruset og dårlig lugt.

Ofte tager det ikke længere tid end et par minutter at rengøre det i vasken med en børste og en omgang sæbe. Hvis man synes at det er en træls opgave, kan man altid vente med at rengøre den til man alligevel skal vaske op efter aftensmad.

Nogle modeller kan dog sagtens gå i opvaskemaskinen, dermed rengøring af kruset ikke bliver lettere. Hvis du bruger dit krus hver dag, er det en god ide at have et reserve krus, så du har et at bytte ud med når dit andet er i opvaskeren.


FAQ – Airfryer


Angivelse af kilder og tests:


[ratemypost]

Om forfatteren

Scroll to Top