Tefal - bliv ejer af en smart panini grill maskine

Tefal er endnu et af de store og gode mærker, når vi taler om køkkenredskaber, køkkenudstyr og gryder & pander. De har derfor også våget sig ud i en panini grill maskine, som de har formået at producere rigtig godt til en fordelagtig pris.

Tefal - brugervenlig og effektiv

De har lavet flere forskellige modeller, men vi vil gerne lige kort fremhæve en model som Tefal Optigrill Elite GC750D30. Den har rigtig høj brugervenlighed, da du meget overskueligt kan holde øje med dine muligheder på produktets touchskærm.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere

Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Denne skærm gør også at du nemt kan navigere i dine muligheder. Den er også udstyret med en automatisk sensor, som registrerer hvor maden er placeret og dermed fokusere sin varme herpå, så det bliver tilberedt godt og smart.

Denne panini grill maskine har, som mange af Tefals produkter, smarte funktioner i form af blandt andet tidtagning, som du kan indstille alt efter råvareren. Den kan derfor markere og indikere, når maden er færdig.

Denne model fra Tefal har desuden non-stick belægning, som gør, at du ikke brænder din mad på, eller at du ikke nødvendigvis behøver at bruge mange fedtstoffer til din tilberedning.

Denne belægning gør også, at du nemmere kan gøre din maskine ren, da det ikke sætter sig på maskinen. Hvis du er en travl familie, kan du derfor med fordel spare en masse tid på rengøringen og bruge den igen og igen. 

Lige denne model OptiGrill panini grill maskine fra Tefal har 12 forskellige programmer, hvilket er en opgraderingen fra flere af deres andre modeller, som har færre programmer og er mere simple. 

Tefal er gode til at lave en masse ekstra tilbehør til deres produkter, så du kan ofte tilkøbe nye friske produkter eller reservedele til dine maskiner. Du er derfor sikret god kvalitet uanset hvad du vælger.

Hvis du ikke er til denne model fra Tefal, eller blot ønsker at udforske dine muligheder, så kan du se vores store guide for panini grill maskiner. Find din næste favorit hurtigt og smart.