Tefal Jamie Oliver Cook’s Classics Wok

Denne wokpande fra Tefals populære Cook’s Classic serie af Jamie Oliver har et flot og elegant design med Thermo-Signal-teknologi, anodisering og mere.

wok7.1

Wokpanden fra Tefals Jamie Oliver Cook’s Classics serie er en klassiker, som man skal have i køkkenet. Det er et stilfuldt, elegant og holdbarts design i rustfrit stål, som giver en overlegen madlavningsoplevelse. Wokpanden kan uden problemer, med sit flotte design, sættes direkte på spisebordet, når middagen skal nydes med familien.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere

Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Panden er har en overfladebehandling med anodisering, der gør, at aluminiumen, som wokpanden er lavet af, ikke med tiden vil miste sin glans. Denne wokpande vil derimod bevare sit flotte udseende og høje kvalitet, fordi panden beskyttes mod slid i højere grad, i mange, mange år.

Forudens sin non-stick overflade, så har wokpanden også titaniums partikler, der sørger for en robust og modstandsdygtig wok, som er utroligt nem at rengøre. I pandens midte vil du findes Tefals famøse Thermo-Signal-teknologi indikator, der sikrer optimal stegning hver gang. Lad du blot panden varme ordentligt op inden brug, vil du blive sikre et godt resultat hver gang.


Den gode madoplevelse med Jamie Oliver

Alt det ovenstående sikrer dig en suveræn klassiker af en wokpande, som laver gode resultater og som gør madlavningen til en leg. Du kan med fordel også følge én eller flere af Jamie Olivers egne opskrifter på en lækker wokret, karryret eller noget helt tredje, når du skal have gang i wokpanden.

Du vil kunne bruge denne skønne og elegante wokpande på enhver varmekilde, så derfor har det ingen betydning, som du helt kokkerer på glaskeramik, over gas eller på induktion. Panden skal nok gøre sig arbejde og give dig et godt resultat.

Når madlavningen er overstået, maden er spist og maverne er fulde, så kan opvasken klares lynhurtigt. Denne wok pande kan nemlig klare en tur i opvaskeren. Derfor kan du smække både pande, grydeskeer og alt andet fra madlavningen i opvaskemaskinen, sætte den i gang og læne dig trygt tilbage i sofaen.

 

Fuld liste over test af wokpander