Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Tefal airfryer – original, xxl eller actifry frituregryde

Tefal airfryer – original, xxl eller actifry frituregryde

tefal airfryer

I en travl hverdag, hvor madlavning til familien kan føles som en pligt, eller når du skal have gæster og vil tilberede en lækker middag, vil det hele gå lidt lettere med hjælp fra den smarte køkkenmaskine, der kan tilberede mad fra alle verdens hjørner.​

Hvad end du ønsker at grille, stege eller friturestege din mad, så kan du anvende en airfryer, hvorfor den er det helt oplagte køkkenredskab i ethvert køkken. Desuden kan maskinen tilberede alt fra diverse former for kød, ris, grøntasager og anet lækkert tilbehør. 

Tilberedning på mange tænkelige måder​

Du skal blot indstille din airyfryer på én af dens mange programmer, så du kan få tilberedt din mad, præcis som du ønsker. En frituregryde fra Tefal er nem at betjene, og du skal derfor nok opnå det ønskede resultat. 

Med hjælp fra en airfryer fra Tefal kan du sågar tilberede friske råvarer, men også frosne varer. Dermed kan du både få brugt dine køleskabsrester, få tømt ud i fryseren og få bikset en middag sammen på rekordtid. 

Dét, der især gør en airfryer til en fantastisk køkkenmaskine, er også at den fungerer ved at tilberede mad ved så høj varme og lufthastighed, at du blot behøver at tilsætte en smule olie eller slet ingen for at få et sprødt og lækkert resultat.

Opgrader dit køkken med en airfryer og opdag en helt ny måde, at lave mad på. 

tefal airfryer ovn

Så selvom airfryeren fra Tefal kan friturestege og tilberede pommes fritter, så er der mulighed for at lave dem i en lidt sundere udgave. 

Endnu en fordel ved køb af en airfryer fra Tefal er, at de tilbyder nogle smarte modeller, der ikke blot kan tilberede én ting ad gangen. De tilbyder nemlig nogle modeller, der har flere seperate rum, så du kan tilberede noget forskelligt i hvert rum.

På denne måde kan du få tilberedt flere komponeneter til din middag, som vil overraske i hverdagen, men også når du vil forkæle dine gæster. 

Angivelse af kilder og tests:

GH kommer her med sine anbefalinger her
BBC GoodFood har sine foretrukne maskiner her.
Homes & Gardens – se deres test af maskinerne.

[ratemypost]

Scroll to Top