Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Services » Take Away Vesterbro

Take Away Vesterbro

vesterbro-takeaway

Det er nemt og det er convenient og københavnerne elsker det! Take away er kommet for at blive, og der bliver faktisk bare mere og mere af det. Udvalget af take away på Vesterbro er stort og voksende, og det er altid spændende at gå på opdagelse. Hvis du ikke ønsker en aften ude, så kan du roligt bevæge dig til Vesterbro for at finde dit næste take away måltid – der er nemlig masser at vælge i mellem.

Gorm’s Fisketorvet

Adresse: Kalvebod Brygge 59, 1561 København


Grillen Burgerbar Vesterbro

Adresse: Vesterbrogade 41, 1620 København


Mange muligheder

Der er uendelige muligheder af take away på Vesterbro. Restauranter og caféerne ligger side om side, og det kan være svært at vælge. På Vesterbrogade som snor sig fra Tivoli og helt ud til Zoologisk Have, finder man mange restaurantkæder, der naturligvis også tilbyder afhentning af take away på Vesterbro.

Bevæger du dig længere ind på Vesterbro finder du den berømte Istedgade, som nu er kendt for meget mere end sin historie. Istedgade er blomstret, men har stadig beholdt sin charme og rå udstråling fra ”gamle dage”, og på lange Istedgade finder du masser af godt take away på Vesterbro. På Istedgade finder du ikke kun restaurantkæder, men også masser af små perler.

Du kan få alt hvad dit hjerte begærer lige fra burgerssushi, pizza, shawarma og autentisk thai, og det hele fås som take away på Vesterbro.


Gå på opdagelse​

Ud over de to hovedgader – Vesterbrogade og Istedgade, er der også masser af take away på Vesterbro at finde i alle sidegaderne, hvor der gemmer sig små skatte, så det er bare at gå i gang. Sønder Boulevard er bestemt også et besøg værd, stik ind og bestil din yndlings take away på Vesterbro og nyd det i midten af Boulevarden på det grønne græs, og se bydelen udfolde sig, og spis dig samtidig mæt i:

Du kan også tage en tur ned på Enghave Plads, hvor du også finder gode spisesteder. Find dine nye yndlingssteder til take away på Vesterbro og bring det med hjem eller slå dig ned i den summende bydel.

God og billig take away på Vesterbro​

Med initiativet mydinners bliver det muligt at spise take away på Vesterbro til en god og fordelagtig pris. Mydinners opstod under corona-krisen, og er til for at støtte restaurationsbranchen i en tid, som er hård for de fleste spisesteder. Mydinners tager intet i kommission og medlemmerne får gode kampagner til halv pris, det er altså win-win.

» Elsker du også sushi? Så læs om vores absolutte favoritter her – sushi København.


Billig restaurant på Nørrebro​

Vil du gerne ud og spise til en billig pris, men synes du ikke at pengepungen tillader at gå på opdagelse i restauranterne på Nørrebro? Det kan vi heldigvis hjælpe dig med. Hos mydinners kan du købe forskellige deals til københavn, da vi samarbejder med mange spisesteder i København, både på Nørrebro og de øvrige bydele. Vi udvælger gode steder på Nørrebro, så du kan prøve nye steder til reducerede priser.

» Læs også: Spisesteder i København – her er vores favoritter.

» Læs også: Maslows Behovspyramide – find ud af hvad den går ud på her. 

Følg med på mydinners​

Der kommer løbende nye kampagner på vores site, men husk at holde øje, de bliver hurtigt udsolgt. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor du som en af de første vil få at vide, hver gang der kommer en ny kampagne – bare rolig, der er ingen dag-til-dag spam. Du kan også følge os på Instagram og Facebook og blive inspireret til din næste madoplevelse.

Leder du efter flere anbefalinger, så skal du ikke kigge langt. På mydinners kan du finde masse vis af anbefalinger blandt andet:

Bedste pizzaovn i test

Bedste slow cooker i test

Bedste dørslag i test

Bedste gasgrill i test

Bedste pålægsmaskine i test

Bedste seng med opbevaring i test


[ratemypost]

Om forfatteren

Scroll to Top