Take Away Lyngby​

Nord for København blot 15 minutter i bil fra hovedstaden finder du den familievenlige bydel Lyngby. Kendt for sine dejlige grønne områder, omkringliggende søer og hyggelige bymiljø er bydelen et absolut besøg værd, hvis nye græsgange skal udforskes. 

Det hyggelige bymiljø spiller en central rolle for livet i byen, og har de seneste år set en markant udvikling. Både hvad angår shoppingmuligheder, men i den grad også hvis smagsløgene skal forkæles med lidt lækkert. Blot inden for et par år er byen nemlig blevet et populært mekka for sultne borgere, der er på udkig efter en hyggelig restaurantoplevelse eller lækker take away i Lyngby

take away lyngby

Skrevet af Peter Rasmussen | 15. november 2021 | København

Få Take away i Lyngby

Går du op langs den brostensbelagte hovedgade vil du blive mødt af et væld af forskellige fristelser. Her finder du nemlig alt lige fra frisklavet sushi og sprøde salater til lækre sandwiches, autentisk pizza og snaskende burgers. Uanset om du foretrækker et sundt og nærende måltid, eller tiden er til et knapt så sundt et af slagsen, så finder du det hele som både sit-in og take away i Lyngby.

Finder du ikke noget på den hyggelige hovedgade, som behager netop din smag, kan du med fordel vende næsen mod storcentret, der ligger klods op ad hovedgaden. I centrets midte finder du nemlig et stort madmekka, der byder på delikatesser for enhver smag. Pizza, pandekager, salater og meget mere. Nyd maden i centeret eller tag det med som take away i Lyngby.

Tag din take away fra Lyngby med dig

Tager du din take away fra Lyngby med dig ud i byen, er der mange gode muligheder for at nyde den på et hyggeligt spot. Byen emmer nemlig af hygge og små afkroge, hvor en nærværende stund med de nærmeste kan nydes i ro og mag. For enden af hovedgaden finder du eksempelvis Lyngby Mølle, der udover at være et smukt gammelt bygningsværk, ligger idyllisk med udsigt til Lyngby sø. Fortsætter du forbi Lyngby Mølle, vil du blive mødt af Slotsparken. En park hvor du kan nyde din take away i Lyngby som var du royal. Parken omkranser nemlig Sorgenfri Slot, hvor flere medlemmer af den kongelige familie har slået deres folder gennem tiden. Nyd blandt andet

Vi tror godt at vi kan love dig, at du vil finde en yndlings restaurant, om det så er shawarma, burger, asiatisk eller bare en god kaffebar.

Tag turen forbi mydinners på vejen

Går turen til den hyggelige bydel nord for København efter take away i Lyngby, kan du med fordel svinge forbi mydinners på vejen.

» Vil du have de bedste priser? Se vores deals i København her!

Mydinners er en online platform sat i verden for at hjælpe restauranterne i en anderledes tid – og dig med at få nye og lækre madoplevelser. Vi samarbejder med nogle af de bedste restauratører på hele Sjælland, så du kan komme på unikke smagsrejser til alverdens køkkener.

Samtidig slipper du for en tom pengepung sidst på måneden, når alle dine penge er brugt på take away i Lyngby – i samarbejde med restauratørerne giver mydinners nemlig op til halv pris på samtlige madoplevelser.

Følg med på mydinners

Der kommer løbende nye kampagner på vores site, men husk at holde øje, de bliver hurtigt udsolgt. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor du som en af de første vil få at vide, hver gang der kommer en ny kampagne – bare rolig, der er ingen dag-til-dag spam. Du kan også følge os på Instagram og Facebook og blive inspireret til din næste madoplevelse.

Læs flere af vores anbefalinger her:

Bedste opvaskemaskine

Bedste æggekoger

Bedste røremaskine

 

deals i København med mydinners

Få besked når nye madoplevelser lanceres