Take Away Hellerup

I Hellerup bugner det med muligheder. Side om side med de store villaer og dyre luksusbiler finder du nemlig naturskønne områder, spændende aktivitetsmuligheder for hele familien og gode shoppingmuligheder, når garderoben eller hjemmet skal fornyes. Men det er ikke det eneste. For de seneste år er også udbuddet og mulighederne for take away i Hellerup steget markant, og derfor finder du et imponerende udvalg af skønne madoplevelser for hele familien, når du besøger den mondæne og velkendte bydel nord for København. 

Take Away Hellerup

Skrevet af Peter Rasmussen | 15. november 2021 | København

Take away i Hellerup til din anledning

Tager du turen ned ad Østerbrogade og fortsætter forbi Svanemølle Station vil du før eller siden blive mødt af store villaer og dyre biler, der tilsammen er med til at indikere, at du har ramt det eksklusive postnummer 2900 og den velkendte vej – Strandvejen.

Den lange kystvej langs Øresund, som strækker sig fra Svanemøllen til Helsingør, er dog ikke kun kendt for dens gode omdømme og skønne beliggenhed. Stopper du på Strandvejen i 2900, vil du, udover en skøn udsigt, blive mødt af et udsøgt udvalg af lækkert take away i Hellerup. På Strandvejen finder du take away i Hellerup til enhver smag og anledning. Om det er maden til den mandagsagtige mandag du er på udkig efter, eller du har inviteret vennerne på en festlig fredagsmiddag, finder du det hele og mere til som take away i Hellerup.

Nyd take away i Hellerup med udsigt t

Det er ikke mange restauranter, der kan bryste sig af direkte udsigt til Øresund, men besøger du Strandvejen er der gode muligheder. Langs Strandvejen finder du et bredt udvalg af mad fra alle verdens hjørner. Her er både italiensk, indisk, japansk, mexicansk, hawaiiansk, dansk og meget meget mere. Der er med andre ord ret god garanti for at blive sulten, når du går en tur langs den skønne hovedgade og er på udkig efter take away i Hellerup. Når du har købt din take away i Hellerup, er der gode muligheder for at bringe den med ud i de omkringliggende skønne naturområder. Du finder blandt andet:

Blot et stenkast fra Strandvejen ligger stranden, som er en oplagt mulighed, hvis din take away i Hellerup skal nydes udendørs på en varm sommerdag. Er du i bil eller på cykel kan du også tage turen til Charlottenlund Fort og nyde din take away i Hellerup, imens du nyder udsigten til en lille bid af Danmarkshistorien. Der er gode transportmuligheder i byen, og derfor kan du selvfølgelig også altid bringe din take away i Hellerup med dig derhen, hvor du synes den smager bedst.

Følg med på mydinners

Take away i Hellerup kan dog være en dyr affære, som kan mærkes på pengepungen. Det er en skam, når byen bugner af lækre madoplevelser, der er værd at prøve. Af netop samme årsag er mydinners blevet til. Med mydinners får du nemlig nogle af byens bedste madoplevelser, til priser, hvor alle kan være med. Samtidig støtter du restauranterne i de ydertimer, hvor de har ressourcer i overskud. Det er med andre ord win-win for alle parter.

 Lyder det som et koncept for dig, så tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag – eller følg os på Instagram, hvor vi løbende får maven til at knurre med skønne madoplevelser til gode priser.

deals i København med mydinners

Få besked når nye madoplevelser lanceres