Mydinners

Sushi Valby - Din guide til de bedste smagsoplevelser

I Valby skal man ikke gå ned på kvaliteten af sushi, her findes nemlig et stort udvalg af gode sushirestauranter, som serverer alt lige fra de helt klassiske ruller og smagfulde nigiri, men også spændende og nytænkende kreationer. 

Det vigtigste, når man skal finde en god sushirestaurant i Valby, er at finde et sted, hvor kvaliteten og kreativiteten er høj, og hvor fisken bliver serveret så frisk som mulig og er fanget med omtanke for miljøet. 

Mydinners hjælper dig med at gå på jagt i det japanske sushi køkken, når vi guider dig til de bedste steder, som du bør prøve af, næste gang du befinder dig i Valby.

Sushi 2500

Sushi 2500 ligger to steder i Valby, og det er, som navnet antyder, også der, at hele deres sushi eventyr startede. Her kan du få sushi, som du bedst kender den. Du kan sætte tænderne i sprøde epi-bites, maki-ruller og nigiri samt vegetariske og veganske alternativer, hvor fisken er skiftet ud med lækker tofu.

Du har også mulighed for at få din sushi som take away, hvor de gør meget ud af at servere sushien flot, så den lige er klar til at komme på bordet. 

Adresse: Skolegade 9

Sticks’n’sushi

Sticks’n’sushi er placeret i den yderste del af det populære butikscenter Spinderiet, hvor de siden 2008 har kunne servere lækker og kvalitetsfuld sushi til alle i Valby. På deres menu finder du selvfølgelig masser af sushi, men også en lækker blanding af deres grillstegte yakioristick, samt et udvalg af varme retter og sprøde salater. 

Du kan vælge at nyde din sushi i restaurantens smukke interiør eller på deres hyggelig terrasse, når vejret er til det. Vi anbefaler, at du nyder en kold japansk øl eller sake til din middag i Valby.

Adresse: Valby Tingsted 4

Letz Sushi

Hos Letz Sushi finder du en alsidig menu, der byder på alverdens sushi med mulighed for vegetariske og veganske alternativer. Udover sushi finder du også forskellige bowls, grillsticks og risretter. Til frokost kan du vælge imellem et godt udvalg af menuer til en god pris. Du vil derfor, hos Letz, helt sikkert kunne finde noget, som passer lige netop din smag, og som vil lade dig gå mæt og tilfreds derfra. 

Hos Letz har de desuden også et stort fokus på bæredygtighed, hvilket de praktiserer ved kun at bruge fisk og skaldyr, der er fanget på den mest bæredygtige måde, samt at de kun anvender bionedbrydelige og komposterbare takeaway emballager. 

Adresse: Valby Langgade 63

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

deals i København med mydinners

Få besked når nye madoplevelser lanceres