Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Services » 6 bedste running sushi Køge (og almen restaurant) 2023

6 bedste running sushi Køge (og almen restaurant) 2023

sushi køge

I området er der et hav af muligheder, hvis du er på jagt efter en restaurant, der serverer den bedste running sushi Køge (og almene restauranter). Vi har samlet en guide til dig, hvor du både kan finde spisesteder med take away og ad libitum.

Bedste running sushi Køge


Lucky sushi Køge

På dette spisested serverer de fisk til en overkommelig pris, hvor du ikke vil gå på kompromis med kvalitet. Ud over at have generrelle lave priser, kører de løbende med gode tilbud, hvor du kan spare mange penge på din middag. Hos Lucky Sushi Køge kan du både få take away, men når du spiser i restauranten, har du også mulgihed for at vælge deres ad libitum menu, hvor du kan spise ubegrænset for kun 169kr.

Ud over sushi serverer restauranten også lækre sticks og andre sides, som I både kan nyde som forrest eller side dish til jeres hovedret. 


Azuma – running sushi Køge 

sushi køge1

Azuma i Køge er endnu en populær restaurant i Køge, der server den velkendte running udgave. Her kan du altså nyde din middag imens sushien løbende kommer kørende på en bånd. Det er den perfekte løsning til dig, der ønsker at udforske dine smagsløg, fordi du kan mulgihed for at prøve en masse forskellige varianter, som du højest sandsynligt ikke have bestilt, hvis du ikke have valgt running. 

Azuma running sushi Køge har et stort udvalg hvad angår frisk fisk, sides snacks og sticks, hvorfor der er mad til enhver smag. Hvis I har ønsker til noget mad, der ikke kommer frem på running båndet, så kan I altid høre sushikokken, om han kan lægge det på båndet.

Alt det bedste ved fisk

Der er mange gode grunde til at spise sushi, hvis du er på udkig efter det bedste spisested i Køge. Fisk er nemlig spækket med en masse gode fedtsoffer, mineraler og vitaminer, som er gode for kroppen. 


Fisk indeholder f.eks. Omega-3-fedtsyrer og D vitamin, som er svært at få igennem andre fødevarer. Når du spiser fisk en gang om ugen, vil du altså mindste risikoen for mange sygdomme såsom hjerte-kar-sygdomme. 

Der er det altså en fantastisk idé at vælge en sushi restaurant, når du skal nyde en middag ude til sushi Køge by. Hvad end du er på jagt efter running, ad libitum, take away eller andet, findes der en restaurant til enhver smag.

Husk at vi altid anbefaler at du vælger take away og restaurant ud fra:

– Hvordan er deres anmeldelser online
– Hvordan ser deres sociale medier ud
– Kender du nogle privat som allerede har prøvet stedet

God fornøjelse i 2023, og lad os endelig høre om jeres oplevelser.


Angivelse af kilder og tests:

Restaurantguru – se kilde
Webmd – se kilde

Om forfatteren

Scroll to Top