Vi kan opnå en kommission, såfremt der købes et produkt med vores links.

Hjem » Restauration » Sushi i Frederikssund – Guide til at finde de bedste steder

Sushi i Frederikssund – Guide til at finde de bedste steder

sushi frederikssund

Sushi er indenfor de sidste 20 år blevet yderst populært i Danmark. Danskerne er helt vilde med de japanske ruller med fisk og ris i alverdens smagsvarianter.

Det at tage ud og spise har sin charme, og i Frederikssund er der flere sushi steder, som byder på god stemning og dejlige ruller. Derfor har vi lavet en overskuelig guide til dig, der elsker sushi.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Det gode overblik over de bedste sushi steder i Frederikssund


Nishiki Sushi

I Nishiki Sushi i Frederikssund kan du bestille sushi Ad Libitum over iPaden, som du får til rådighed nede i restauranten. Her har du mulighed for at bestille over 100 salgs sushi og sticks. 

Din bestilling vil blive sendt direkte til køkkenet fra dit bord, så du kan altid genbestille mere mad og drikkelse over iPaden i løbet af aftenen. Derfor kan du bestille præcis det, du ønsker, og ligeså mange gange du har lyst til. Du laver bare en ny ordre i iPaden.


YaYa Sushi

YaYa Sushi i Frederikssund tilbyder, i deres restaurant, der ligger i hjertet af Frederikssund, et stort udvalg af frisk, running sushi til hele familien. 

Hos YaYa Sushi er det vigtigt at have friskeste råvarer. Derfor får de råvarer hjem flere gange om ugen og tilbereder sushi friskt hver dag. Et klart besøg værd.

Hope Sushi

Har du både lyst til sushi, men også en aften på sofaen eller middag ved havnen, så er Hope Sushi i Frederikssund måske noget for dig? De er nemlig gode til take away sushi. 

Deres velassorterede menukort giver dig god mulighed for at sammensætte lige det, du har lyst til. De har nemlig masser af sticks og sushi, så du kan være helt sikker på, at finde noget du kan lide.

Vil du derimod gerne smage noget nyt og forskelligt, så skal du prøve en af deres menuer, hvor de fint har sammensat forskellige stykker sushi. Så er du nemlig sikret, at købe noget der smager godt sammen. Menuerne findes i mange forskellige størrelser, og de laves alt efter, hvad der passer til én enkelt person, eller passer til en hel familie, der ønsker at dele herlighederne.

Forskellige sushi muligheder

Nogle gange kan det være svært at vide, hvad man rent praktisk skal bestille, når man gerne vil prøve sushi i Frederikssund. Derfor får du her en lille introduktion. 

Sushien kan tage mange forskellige former, men oftest er der tale om to typer af anretninger: nigiri og maki. Nigirien består af en oval risbolle med rå fisk, skaldyr, æg, grøntsager eller lignende på toppen. Makien består ligeledes af ris, fisk og/eller grøntsager, men makien er derimod rullet som en roulade omgivet af tang og efterfølgende skåret i skiver.

Hvis du i dit besøg på restauranten bliver i tvivl om de forskellige stykker, så er det en god ide at spørge tjeneren. De er netop eksperter og dygtige til at fortælle om de forskellige stykker sushi. De kender til forvirringen i starten, så spørg endelig løs. 


Angivelse af kilder og tests:

opdagdanmark.dk
restaurantguru.com
tripadvisor.dk

[ratemypost]

Scroll til toppen