Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Restauration » 7 bedste Sushi Frederikssund – running og almen restaurant

7 bedste Sushi Frederikssund – running og almen restaurant

sushi frederikssund

Når du skal forkæles er det afgørende at kvalitet er i top, vi har fundet de 7 bedste sushi Frederikssund. Stederne er både som running restaurant, og almene spisesteder med take away.

Det at tage ud og spise har sin charme, og i Frederikssund er der flere sushi steder, som byder på god stemning og dejlige ruller. Derfor har vi lavet en overskuelig guide til dig, der elsker sushi.


Overblik over de bedste sushi Frederikssund


Nishiki Sushi

I Nishiki Sushi i Frederikssund kan du bestille sushi Ad Libitum over iPaden, som du får til rådighed nede i restauranten. Her har du mulighed for at bestille over 100 salgs sushi og sticks. 

Din bestilling vil blive sendt direkte til køkkenet fra dit bord, så du kan altid genbestille mere mad og drikkelse over iPaden i løbet af aftenen. Derfor kan du bestille præcis det, du ønsker, og ligeså mange gange du har lyst til. Du laver bare en ny ordre i iPaden.

Adresse: Jernbanegade 9D, 3600 Frederikssund


YaYa Sushi

YaYa Sushi i Frederikssund tilbyder, i deres restaurant, der ligger i hjertet af byen, et stort udvalg af frisk, running Sushi Frederikssund . 

Hos YaYa Sushi er det vigtigt at have friskeste råvarer. Derfor får de råvarer hjem flere gange om ugen og tilbereder sushi friskt hver dag. Et klart besøg værd.

Adresse: Østergade 10, 3600 Frederikssund


Hope Sushi Frederikssund

Har du både lyst til sushi, men også en aften på sofaen eller middag ved havnen, så er Hope Sushi i Frederikssund måske noget for dig? De er nemlig gode til take away sushi. 

Deres velassorterede menukort giver dig god mulighed for at sammensætte lige det, du har lyst til. De har nemlig masser af sticks og Sushi Frederikssund, så du kan være helt sikker på, at finde noget du kan lide.

Vil du derimod gerne smage noget nyt og forskelligt, så skal du prøve en af deres menuer, hvor de fint har sammensat forskellige stykker sushi. Så er du nemlig sikret, at købe noget der smager godt sammen. Menuerne findes i mange forskellige størrelser, og de laves alt efter, hvad der passer til én enkelt person, eller passer til en hel familie, der ønsker at dele herlighederne.

Adresse: Østergade 1G, 3600 Frederikssund

Forskellige sushi muligheder

Nogle gange kan det være svært at vide, hvad man rent praktisk skal bestille, når man gerne vil prøve running sushi Frederikssund. Derfor får du her en lille introduktion. 

Sushien kan tage mange forskellige former, men oftest er der tale om to typer af anretninger: nigiri og maki. Nigirien består af en oval risbolle med rå fisk, skaldyr, æg, grøntsager eller lignende på toppen. Makien består ligeledes af ris, fisk og/eller grøntsager, men makien er derimod rullet som en roulade omgivet af tang og efterfølgende skåret i skiver.

Hvis du i dit besøg på restauranten bliver i tvivl om de forskellige stykker, så er det en god ide at spørge tjeneren. De er netop eksperter og dygtige til at fortælle om de forskellige stykker sushi. De kender til forvirringen i starten, så spørg endelig løs. 

Take away eller running sushi?

Der kan være mange overvejelser, når man skal finde bedste restaurant Frederikssund. Vores erfaring hos Mydinners er at man altid skal kigge efter:

– Spisestedets anmeldelser på Google og Tripadvisor.
– Det visuelle look på de sociale medier
– De lokale anbefalinger


Angivelse af kilder og tests:

opdagdanmark.dk
restaurantguru.com
tripadvisor.dk

[ratemypost]

Scroll to Top