Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Restauration » Sushi deals – Find tilbud med inspiration fra mydinners

Sushi deals – Find tilbud med inspiration fra mydinners

sushi-deals-front

Hos mydinners er vi helt vilde med madoplevelser og især sushi. Du kan følge med i vores kampagner, og se om der er tilbud på noget lækkert i nærheden hos dig.

Der er i hvert fald masser af inspiration at hente her, hvis du er på udkig efter et specielt køkken eller har cravings efter en speciel spise.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Tips til at finde sushi deals


Facebook

Et godt tip til at finde de bedste sushi deals på en platform som Facebook er, at finde dine deals på ad library. Du har på denne side mulighed for at søge blandt alverdens annoncer, ofte de aktive annoncer som er gældende i øjeblikket.

Ofte så kommer der forskellige tilbudsmenuer, rabat og deals som popper op her. Hvem ved? Det kan være at din yndlings sushi restaurant ligger inde med et godt tilbud.

Downtown

Hvis ikke du kender til Downtown, er det på høje tid, at du gør. Downtown har ofte rigtig gode deals på sushi, og det er ikke kun i København.

Her er der både mulighed for madoplevelser men også lokale oplevelser som skønhed og velvære, eller forskellige service man ofte finder ud af, at man har behov for.

Deal Køb

Hvis du leder efter konkrete deals, eller hvis du ikke befinder dig i København, kan det være en god ide at forsøge dig med Deal-Køb platformen.

Her kan du få fat i de bedste deals inden for både mad, produkter og ophold. Så hvad end du er på udkig efter, er der mulighed for at finde en deal, som er perfekt for dig.


Inspiration til sushi deals og restauranter


Iki Sushi

Er du studerende, er der gode nyheder til dig. Hvis du henter take away sushi med et gyldigt studiekort, kan du få 10% studierabat. Hvilket vi synes, er en rigtig god deal, og så er det enormt lækre retter, du får med i købet. De har flere placeringer rundt i København, så hvor end du er, kan du hente noget lækkert sushi med hjem!

Adresse:
Ndr. Frihavnsgade 52, 2100 København Ø
Vesterbrogade 113, 1620 København V
Gl. Kongevej 41, 1610 København V
Århusgade 79, 2100 København Ø


Sushi2500

Hos Sushi2500 er der altid gode deals at hente, især deres frokost tilbud er værd at holde øje med. Det er super gode tilbud for en smagfuld omgang rå, fintsnittet fisk. De friske grøntsager og sæsonbetonede råvarer er lige special udvalgte, og det understreger blot deres kvalitetsbevidsthed hos Sushi2500.

Adresse:
Toftegårds Allé 29, 2500 Valby
Skolegade 19, 2500 Valby
Smallegade 20A, 2000 Frederiksberg
Jernbanegade 32A, 4000 Roskilde
Trekroner Centervej 75, 4000 Roskilde
Søborg Hovedgade 8, 2870 Dyssegård


Letz sushi

Hos Letz Sushi er der også altid gode deals at hente med deres formidable frokosttilbud eller mulighed for 10% studierabat. Du får nemlig studierabat med deres take away, så der er rig mulighed for at spare lidt penge ved at købe din mad her. 

Desuden har Letz Sushi Monday Madness, som giver 25% rabat på take away sushi hver mandag. Det er en god deal på sushi!

Placeringer:
Lyngby, Vanløse, Nordhavn, Aarhus, Valby, Islands brygge, Christianshavn, Hellerup, Rungsted, Østerbro, Nørrebro, Frederiksberg, Vesterbro, Amager, Fisketorvet.


Hatoba Sushi

Skal du have den rigtige fornemmelse for en autentisk omgang sushi, er dette altså stedet. Her får du ikke bare en japansk stemning i bytte for dine penge, men du får også en utrolig gastronomisk oplevelse, som bestemt er mindeværdig. 

Adresse:
Islands Brygge 9, 2300 København S
Jernbanevej 1, 2800 Kongens Lyngby


Få de bedste deals med Mydinners

Vil du følge med i flere artikler med god inspiration eller guides, til hvor dit næste restaurantbesøg skal gå hen? Så kan du følge mydinners på Instagram og følge med i vores guides, som løbende bliver opdateret og lagt op.

Der kommer nye kampagner i løbet af året, og du har ikke lyst til at være den sidste, som misser det!

Hvorfor er det lækkert med rabat på sushi?

Nogle tror at kvaliteten på den sushi man får under et tilbud eller en deal er ringere, end hvis du køber eller bestiller den til fuld pris. MEN, der må du tro om. Det er selvfølgelig ikke udelukket at du nok har fundet steder, som serverer mad på tilbud fordi deres produkt ikke er af højeste kvalitet, og at de blot mangler kunder. Men det er langt fra tilfældet andre steder.

Det er ofte at man også finder deals på nye restauranter, som skal gøre opmærksom på sig selv og styrke deres brand. Det gøres ved at få flere folk til restauranten og bestille maden.  Det kan give et kickstart til stedet og få en masse omtale.

Flere steder arbejder også med studierabat, som er deals til sushi for de studerende, som i forvejen ikke har mange penge at gøre med. Her går restauranterne ind og hjælper med en nedsat pris, som mange i denne branche gør.

Der er desuden også ofte mærkedage, som restauranter eller spisesteder markerer ved at udlode rabatkoder, kuponer, deals, tilbud eller hvad det end måtte være. Det kan være Letz Sushi, der ved “Earth day” har årlig plastik indsamling og rabat til dem der samlet X antal kilo sammen.

Denne type rabatkoder gør derfor ikke nødvendigvis maden eller denne japanske favorit dårligere eller af ringere kvalitet, men blot optimerer synlighed og tilstedeværelse på mange forskellige måder.

Hvor meget sparer man på disse deals?

Hvis du har været så heldig at få fat i en rabatkode, deal, tilbud eller andet, kan du ofte få op til 80% rabat. De 80% ser man dog en sjælden gang, hvor disse rabatter ofte befinder sig et sted på de 10, 20 eller 30%. 

Går du ind på DownTown, som vi tidligere nævnte, finder du ofte tilbud i den gode ende. Det vil sige til måske omkring 50% rabat på sushi deals nær dig. Du kan eventuelt tilmelde dig nyhedsbrevet, og være en af de første der får besked. 

På mydinners finder du også nuværende kampagner, som du kan holde øje med. Det er alt fra japansk til burger, italiensk, fransk, salater og hvad hjertet og maven ellers begærer. Vi holder også stærkt øje med Early Bird og deres tilbud.

På Early Bird finder du stort set ikke dårlige restauranter, da de har formået at samle alle de gode – og til gode priser. Herinde finder du middags tilbud på, til tider, mere end 50%. Og det gælder også nuværende eller gamle Michelin restauranter.


[ratemypost]

Scroll to Top