Mydinners

Sushi Deals - Find tilbud med inspiration fra mydinners

Hos mydinners er vi helt vilde med madoplevelser og især sushi. Du kan følge med i vores kampagner, og se om der er tilbud på noget lækkert i nærheden hos dig.

Der er i hvert fald masser af inspiration at hente her, hvis du er på udkig efter et specielt køkken eller har cravings efter en speciel spise.

sushi-deals-2

Skrevet af Peter Rasmussen | 15. november 2021 | København

Tips til at finde sushi deals

Facebook

Et godt tip til at finde de bedste sushi deals på en platform som Facebook er, at finde dine deals på ad library. Du har på denne side mulighed for at søge blandt alverdens annoncer, ofte de aktive annoncer som er gældende i øjeblikket.

Ofte så kommer der forskellige tilbudsmenuer, rabat og deals som popper op her. Hvem ved? Det kan være at din yndlings sushi restaurant ligger inde med et godt tilbud.

Downtown

Hvis ikke du kender til Downtown, er det på høje tid, at du gør. Downtown har ofte rigtig gode deals på sushi, og det er ikke kun i København.

Her er der både mulighed for madoplevelser men også lokale oplevelser som skønhed og velvære, eller forskellige service man ofte finder ud af, at man har behov for.

Deal Køb

Hvis du leder efter konkrete deals, eller hvis du ikke befinder dig i København, kan det være en god ide at forsøge dig med Deal-Køb platformen.

Her kan du få fat i de bedste deals inden for både mad, produkter og ophold. Så hvad end du er på udkig efter, er der mulighed for at finde en deal, som er perfekt for dig.

Inspiration til sushi deals

og restauranter

Iki sushi

Er du studerende, er der gode nyheder til dig. Hvis du henter take away sushi med et gyldigt studiekort, kan du få 10% studierabat. Hvilket vi synes, er en rigtig god deal, og så er det enormt lækre retter, du får med i købet. De har flere placeringer rundt i København, så hvor end du er, kan du hente noget lækkert sushi med hjem!

Placering: Østerbro, Vesterbro og Frederiksberg.

Sushi2500

Hos Sushi2500 er der altid gode deals at hente, især deres frokost tilbud er værd at holde øje med. Det er super gode tilbud for en smagfuld omgang rå, fintsnittet fisk. De friske grøntsager og sæsonbetonede råvarer er lige special udvalgte, og det understreger blot deres kvalitetsbevidsthed hos Sushi2500.

Placering: Valby, Frederiksberg, Roskilde, Trekroner og Søborg.

Letz sushi

Hos Letz Sushi er der også altid gode deals at hente med deres formidable frokosttilbud eller mulighed for 10% studierabat. Du får nemlig studierabat med deres take away, så der er rig mulighed for at spare lidt penge ved at købe din mad her. 

Placering: Lyngby, Vanløse, Nordhavn, Aarhus, Valby, Islands brygge, Christianshavn, Hellerup, Rungsted, Østerbro, Nørrebro, Frederiksberg, Vesterbro, Amager, Fisketorvet.

Hatoba Sushi

Skal du have den rigtige fornemmelse for en autentisk omgang sushi, er dette altså stedet. Her får du ikke bare en japansk stemning i bytte for dine penge, men du får også en utrolig gastronomisk oplevelse, som bestemt er mindeværdig. 

Placering: Islands Brygge

Få de bedste deals med Mydinners

Vil du følge med i flere artikler med god inspiration eller guides, til hvor dit næste restaurantbesøg skal gå hen? Så kan du følge mydinners på Instagram og følge med i vores guides, som løbende bliver opdateret og lagt op.

Der kommer nye kampagner i løbet af året, og du har ikke lyst til at være den sidste, som misser det!

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

deals i København med mydinners

Få besked når nye madoplevelser lanceres