Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Generelt » Stor pude – Vores guide til store puder og pyntepuder

Stor pude – Vores guide til store puder og pyntepuder

stor-pude-pyntepude

En stor pude kan være ganske komfortabel i sengen, hvor en pyntepude ikke kan gøre tricket. Dette gælder både i forhold til søvn, men også i forhold til den æstetik, som forskellige størrelser af puder giver.

Vi har i det følgende lavet en guide til, hvor du finder den bedste hovedpude eller pyntepude, hvad end den skal være mediumstørrelse eller stor. Vi tager udgangspunkt i nogle af de forhandlere, som vi vurderer til at være de bedste, og kommer desuden med råd til, hvor du finder en stor pude billigt.


Stor pude til sengen eller sofaen

Der kan være mange steder, hvor det er både flot og komfortabelt at have puder. Dette gælder både i sengen, på sofaen, i lænestole, på almindelige spisestole og sågar i vindueskarmen, hvis du er så heldig at have en kanarp eller en bred vindueskarm med plads til at du kan se og nyde udsigten eller en bog.

Ikke nok med at en pyntepude kan være ganske flot at se på, især hvis den har et lækkert betræk med et pænt mønster, så kan det også være en ekstra god støtte til, hvis du vil sidde godt i din seng eller sofa, fordi en stor pude kan give god støtte i et større omfang.

I stedet for at skulle stable 2 eller 3 puder, kan du nøjes med én stor pude, der kan gøre jobbet. Og skulle puden være for høj, kan du jo også vælge at folde den i to, så den bliver mere “hård” og dermed støtter mere bag, eksempelvis, lænd eller nakke.

Hvor findes så en god, stor pude?

Jamen, der findes jo lige så mange behov og holdninger, som der findes puder, og derfor kan det da også være svært at sige, hvad der er den bedste for dig. Vi har fundet nogle af de bedste store puder og forhandlere heraf, i vores bog, som du kan læse mere om herunder.

Manelleh

Først og fremmest, vil vi gerne fremhæve denne skønne virksomhed, der forhandler puder i mange forskellige størrelse, heraf primært pyntepuder.

Alle puder fra Manelleh er fyldt med lækkert dun og betrækket er syet i bæredygtigt bomuld og silke, som fås i alverdens farver. Stoffet er håndlavet af kvinder, og der er i virksomheden fokus på, at der bliver betalt en ordentlig løn til dem, der laver arbejdet, og at børn ikke udnyttes til arbejde.

Vi synes ikke blot at dette er en vanvittigt god sag at støtte, men også nogle rigtig flotte og lækre puder, som fås i mange forskellige størrelse. Den største pude fås i op til 60×60, og den mindst i mål ned til 30×50.

Gå på opdagelse hos denne skønne virksomhed, og hvem ved… Måske finder du en stor pude lige efter din smag.Angivelse af kilder:

  • Find en oversigt over pudestørrelser her.
  • Læs om, hvordan du bedst arrangerer en stor pude her.
Scroll to Top