Stift nemt og hurtigt dit eget ApS

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Hvis du overvejer at starte egen virksomhed, så kan stiftelse af ApS være en god mulighed. 

ApS’et er en af de mest velansete selskabsformer i Danmark på grund af dens lave krav til selskabskapital samt dens mange andre fordele, som du kan læse mere om her.

Hvad er et ApS?

ApS er en forkortelse for anpartsselskab, som hører til under kategorien kapitalselskaber. Et ApS er den mest anvendte selskabsform i Danmark og nyder generelt stor tillid i erhvervslivet. Det koster 40.000 kr. at stifte et ApS i modsætning til et aktieselskab (A/S), som koster 400.000 kr. 

Fordelene ved at oprette et ApS

Der er rigtig mange fordele forbundet med ApS stiftelse:

  • Begrænset hæftelse

En af fordelene ved et ApS er, at ejerne kun har en begrænset hæftelse i forhold til selskabets kreditorer. Det betyder, at du som ejer kun risikerer de penge, som du aktivt har besluttet dig for at skyde ind i selskabet

  • Kendt selskabsform og derfor nemmere at rejse kapital 

ApS’et er en både udbredt og anerkendt selskabsform. Ved at skyde dine egne penge i selskabet, viser du også omverdenen, at du tror på din virksomhed. Dette danner grobund for tillid mellem dig og dine kommende investorer.

  • Mulighed for flere ejere

Et ApS kan have flere ejere, og det er derfor nemt at overdrage anparter til nye investorer og medejere. Det betyder også, at det er mere fleksibelt, hvis du senere ønsker at sælge virksomheden.

  • Fleksibilitet i forhold til struktur

Der er mulighed for at lave forskellige ejerstrukturer gennem holdingselskaber. 

  • Selvstændig juridisk enhed

Et ApS udgør en selvstændig juridisk enhed, og det kan betyde, at selskabsskatten bliver lavere.

Sådan opretter du ApS online 

Du kan nemt oprette et ApS online ved blot at udfylde en formular hos den juridiske tech-virksomhed Legal Desk. Heri stilles du en række spørgsmål, som du skal besvare. Dette tager typisk 10 minutter.

På baggrund af dine svar udarbejdes selskabsdokumenterne automatisk. Så snart at du har betalt, får du adgang til de færdige dokumenter. Dokumenterne skal underskrives af alle selskabets ejere, hvilket kan gøres sikkert og hurtigt med NemID. 

Herefter sørger Legal Desk for at registrere dit selskab hos Erhvervsstyrelsen og give dig besked, når du skal gøre noget. Servicen inkluderer også bekræftelse af selskabskapital samt ekstra registreringer såsom registrering af moms/lønsum og import/eksport.

Om betalt indhold på Mydinners

Betalt indhold på Mydinners.dk er et betalt samarbejde mellem Mydinners og en annoncør. Annoncøren betaler for annonceformatet på Mydinners.dk, og annoncørens annoncer vil derfor altid være markeret med ‘betalt indhold’ eller ‘annonce’.

Annoncøren udvikler selv artiklens indhold, så der bliver kommunikeret, hvad annoncøren ønsker, og Mydinners’ medarbejdere er derfor ikke ansvarlige for fakta og indhold i annoncen.

Annoncerne skal dog stadig leve op til Mydinners’ nuværende krav til skrivestil, tone og kvalitet, så Mydinners’ læsere stadig kan forvente indholdsrige- og formålsorienterende artikler.

Relaterede artikler