Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Husholdning » Stegepande test – bedste pande til induktion på tilbud

Stegepande test – bedste pande til induktion på tilbud

bedste stegepandejpg

Hvis du har gennemgået den ene stegepande test efter den anden, men endnu ikke ved, hvilken, du skal vælge, så læs med her og bliv sporet ind på, hvilken pande, der er rigtig god, og som ka udfylde dine behov, når du skal i køkkenet. 

De bedste stegepander i test guiden 2023


Pande rog gryder kan være lidt af en udgift, hvis du står og skal flytte hjemmefra og dermed skal have helt nyt udstyr til at fylde køkkenet op med. Det kan også være, at du er veletableret allerede, men skal bruge en model, der skal passe til induktion. 

Hvad end dine grunde er for at investere i nyt køkkengrej, kan det være en fordel samt spare dig for store summer penge, hvis du finder den bedste stegepande på tilbud.


ONYX Cookware – Vores anbefaling af den bedste stegepande

✅ 4,7 stjerner på Trustpilot med +1800 anmeldelser
✅ Prøv produktet i 100 dage med fuld returret

Specifikationer

 • Man kan bruge metalredskaber på stegepanderne
 • Virker med alle typer af komfur
 • Op til 260 grader i ovnen
 • Kan kommes i opvaskemaskinen

Greenpan Barcelona – Den bedste stegepande med keramisk non-stick

Specifikationer

 • God kvalitet – Holder hele livet
 • Ekstra tyk aluminiumsbund
 • Non-stick belægning uden skadelige stoffer
 • Virker med keramik, gas, induktion, halogen og elektrisk som varmekilder.
 • Op til 220 grader i ovnen
 • Anbefales at vaske i hånden, man tåler også opvaskemaskinen

Scanpan CTX – #3 Bedste stegepande med non-stick til familier

Specifikationer

 • Stegepande lavet i stål med aluminiumskerne
 • Ekstra god nonstick-belægning
 • Ovn op til 260 grader
 • Dansk produceret pande

ONYX Sauterpande – #4 Bedste stegepande med en høj kant

stegepande test
✅ 4,7 stjerner på Trustpilot med +1800 anmeldelser
✅ Prøv produktet i 100 dage med fuld returret

Specifikationer

 • Bedste non-stick på markedet
 • Ovnfast op til 260 grader
 • Tåler opvaskemaskine
 • Prøv 100 dage med fuld returret

Bedste pande i test på tilbud

Ligegyldigt hvilket tidspunkt på året du er på udkig efter pander og køkkentilbehør på, skal du nok finde et godt og billigt tilbud, som passer dig og din økonomi. Der kan jo heldigvis findes en god besparelse på de fleste tidspunkter af året, når der er udsalg eller nedsatte priser. 

Det er ikke længere kun til black friday eller til januarudsalg, at varer sættes ned. De fleste både fysiske foretninger samt netbutikker har unikke tilbud i løbet af året, og dermed kan du altså sagtens holde øje løbende og erhverve dig den bedste stegepande. 

Om du finder en pande, der er bedst i test eller ej, er det aller vigtigste blot, at den passer til dine behov og evner i køkkenet. Der er både fordele og ulemper ved at anvende en stor eller lille pande. 

Vælger du en stor, også selvom du kun laver aftensmad eller frokost til dig selv, kan du opdele panden i zoner og dermed tilberede flere dele ad gangen. Dog varmer en mindre stegepande hurtigere op, så det er det oplagt valg med en lille pande, hvis du skal have en hurtig bid mad, inden du skal på farten.Stegepande til induktion

Først og fremmest er det en god ting at vide, at et induktionskomfur faktisk opvarmer en stegepande ved hjælp af magnetisme. Pander med induktion består altså af specialkonstrueret bundplade af magnet, som man lige skal være opmærksom på. Disse modeller kan sagtens vise sig at være de bedste i test i følge vores anmeldelse.

Hvis du er lidt usikker på, om du skal bruge en pande til induktion eller ej, så sætter vi dig hurtigt ind i, hvad forskellen er mellem de to typer. Hvis du holder en magnet mod pandens bund, vil du meget hurtigt finde ud af, hvorvidt du har med en induktionspande at gøre eller ej. 

Hvis der er nogen form for tiltrækningskraft mellem bunden på din stegepande og magneten, så kan du sagtens anvende den på induktionskogeplader. Hvis der ingen tiltrækningskraft er, kan panden blot anvendes til et helt traditionelt kogemodul. 


Hvilken stegepande skal man vælge

Der findes et væld af forskellige mærker, størrelser og kvaliteter på køkkengrej, herunder også på pander. Og alt afhængig af, hvad du skal bruge din bedst i test pande til, er det en god ide at undersøge, hvilken model, der opfylder dine behov. 

Skal det være en større model med en diameter på 28 eller 30 cm, eller blot en mindre pande på 18, 20 eller 22 cm, som du hurtigt kan smække et spejlæg eller en omelet sammen på? Find ud af det i denne test. 

Det er vigtigt, at du er opmærksom på, om dine kogeplader er på induktion eller ej, når du skal udvælge din næste stegepande. Dette har nemlig en afgørende betydning for, om panden overhovedet kan varmes op. Vær derfor kritisk i din udvælgelse, så du rammer rigtigt første gang. 

Ud over de klassiske modeller, der mest varierer i diameter og materiale, findes der også helt andre typer såsom en wokpande eller en sauterpande.


Bedste stegepande til madlavningen 

Vi klæder dig på til at foretage det rigtige køb af stegepande med denne test, hvor du kan læse vores anmeldelse over de bedste modeller i 2023, og hvilken type du dermed skal bruge, når du skal lave mad. 

Det er nemlig ikke blot at købe sig en hvilken som helst pande. Der findes mange forskellige slags, som hver især har sine fordele. Så hvad end du skal lave en god, asiatisk wokret, crepes, stege en omelet eller en god bøf, findes der pander, som er ideelle til jobbet. 

Se listen over forskellige og bedste funktioner, som stegepander besidder, og som kan anvendes til forskellige formål:

 • Grille
 • Sautere
 • Wok
 • Pandekage- eller æbleskivepande 

Det er klart, at de forskellige modeller kan noget hver især. Skal du eksempelvis vende en crepe, er det smart, at avende en god model, som har lave sider, så du nemt kan få en spatel ind under din crepe og få den vendt. Det kræver et køb, så du selv kan test det af.

Du kan også nemt tilberede andre retter på en sådan stegepande, som kræver jævn og forsigtig varme. Det kunne være en omelet eller et spejlæg og bacon.

Skal du derimod lave en ret, hvor der indgår en masse grøntsager, kød og andre råvarer, som skal sauteres, vil vi anbefale, at du køber en sauterpande såsom den, vi har nævnt i vores test anmeldelse 2023 ovenfor. 


Materialevalg til stegepande

Når du skal udvælge den bedste model fra denne test, som du skal erhverve dig og tilføje til din køkkensamling, er det ikke blot en god idé at udvælge den rette type, men også vigtigt at du vælger én, der består af de rette materialer – især, hvis den skal virke til induktion. 

Der findes modeller, som er lavet af keramisk non-stick, belagt med teflon, almindelig stål eller af støbejern. Hvilken, der er den bedste, er op til dig. 

Teflon og anden form for non-stick belægning gør madlavningen langt mere overskuelig og nem at gå til. Vælger du derfor en stegepande fra denne 2023 test, som besidder den mørke belægning, vil du opleve, at din mad ikke sætter sig fast i bunden, og samtidig er den nem at rengøre med vand og sæbe. 

Fedtstoffet og madrester sætter sig ikke fast i bunden eller på siderne af panden, og dermed slipper du for at stå og skrubbe og skure, når opvasken skal klares. Dette gælder både, når det omhandler modeller til induktion og til traditionelle kogemoduler. 

Skal du have fat i en god eller sågar den bedste støbejernspande i test, skal du vide, hvilke fordele der er ved en sådan model. En model i støbejern er nemlig ideel til at kokkerere simreretter i, fordi den holder utrolig meget på varmen. 

Panden varmer langsomt op, men når den først er varm, så forbliver den det også længe. Derfor kan du med fordel benytte dig af en sådan slags, når du skal tilberede supper, simreretter og andre former for gryderetter, som gerne skal tilberede over lang tid og opnå en god og intens smag. 


Vedligeholdelse og pleje af din stegepande

Afhængig af, hvilken type, du har, bør du pleje dem forskelligt. Nogle skal blot vaskes op efter brug, så madrester og fedt fjernes, og så de er klar til brug igen. Andre kræver en smule mere, men ikke ret meget. Læs i vores anmeldelse og test 2023, hvordan du skal vedligeholde din model.

Er det en støbejernspande, du er i besiddelse af, bør du faktisk slet ikke rengøre den med sæbe, og derudover tåler dne ikke opvaskemaskine. En sådan slags kan nemt rengøres med en opvaskebørste og varmt vand. 

Derudover er det en god ide at smøre lidt almindelig rengøringsolie på panden og tøre efter med noget papir. På denne måde kan man vedligeholde din stegepande på bedste vis og fastholde dens beskyttende lag. Test det nemt af derhjemme. 

Har du en god stegepande i rustfrit stål, kræver det ikke så meget. Du kan sågar sagtens sætte den i opvaskemaskinen, hvis du selv vil slippe for besværet ved at skulle rengøre den. 


Angivelse af kilder:

Scroll to Top