Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Steba Family airfryer – Test selv 8 liter & rustfrit stål

Steba Family airfryer – Test selv 8 liter & rustfrit stål

Steba Family airfryer

Prøv kræfter med en Steba Family airfryer og test selv deres 8 liter model i rustfrit stål. Du vil med sikkerhed blive glad for at have investere i et sådan køkkenredskab, da det sparer dig god tid, som du kan bruge andensteds i køkkenet. Finder du et godt tilbud på denne, er det med at slå til.

Der er flere grunde til at denne maskine er fra Steba hedder “Family”, og som navnet indikerer er god til familier. Den første, som er værd at fremhæve, er dens størrelse på 8 liter. Det er en forholdsvis stor rummelighed, som gør at du kan lave mad til store flokke inden for forholdsvis kort tid.

Dernæst er en af de fremhævede ting i test og anmeldelse, og endnu en grund til navnet, selve sikkerheden på denne Steba Family airfryer. Den er udstyret med en overophedningssikring, som gør at børn kan arbejde med denne uden at brænde sig, eller brænde mad på.

Elegant design og solidt indre på en Steba Family

Det første man lægger mærke til ved denne airfryer model er dens ydre og design. Det smukke sorte og sølv design fremhæver lige linjer og stilrent look. Den er nem at tørre af grundet dens glatte plastik overflade.

Udover at have et lækkert ydre og nemt vedligeholdelse udenpå, gælder dette også indvendigt. Den er nemlig også produceret i rustfrit stål, som gør den er mere afvisende for vandets påvirkningen, og du derfor nemmere kan holde den ren med jævnlig vask, men at den også er nemmere at fjerne madrester fra.

Denne Steba Family airfryer på 8 liter og med rustfrit stål ligger på en pris på omkring 2.300 kr. og er derfor i middelklassen for priserne. Men hvor du nogle steder finder den til super nedsatte priser på tilbud. Vi har før set den sat til 50% nogle udvalgte steder. Men hold godt øje med test, tilbud og anmeldelser, eller denne side for at spare penge.

Varenummer: 100415103.


Scroll to Top