Er du på udkig efter det bedste spot deal?

Elsker du også at tage ud og nyde hele restaurantoplevelsen? For os findes der næsten ikke noget bedre end at nyde mad og drinks lavet af de bedste kokke og bartendere, alt imens du bare skal slappe af og nyde det selskab du er ude med. 

Det er dog ofte ikke en helt billig affære at tage ud at spise, så hvorfor ikke finde det gode tilbud? På denne måde har du råd til at tage mere ud – og hvem vil ikke gerne det? Læs vores guide herunder til at finde de bedste tilbud og den gode spot deal, eller udforsk de nuværende kampagner og få et overblik over forskellige spot deals. 

Gå på jagt efter et spot deal

Hvordan finder man lige den perfekte spot deal? Jo, du kan jo gå på opdagelse på nettet, og se hvad du kan støve frem. Du kan eksempelvis gå ind på dine yndlingsrestauranters hjemmeside, og se hvilke tilbud og deals de tilbyder. Sushi restauranter har for eksempel ofte tilbudsmenuer, som gør det lidt billigere at kunne nyde den japanske specialitet lidt oftere. 

Det kan dog godt være en ret langsommelig process, selv at skulle tjekke de forskellige restauranter ud, for du vil desværre nok oftere opleve, at du ofte ikke støder på nogle tilbud.

Så har du garanteret hørt om Too Good To Go før. Denne app er absolut smart og er bestemt et hit. Her kan du spotte en deal eller to allerede om aftenen eller morgenen før. Her tilbyder platformen leftovers af forskelligt mad, som kan variere lige fra sushi, til bagerbrød eller grøntsager fra Netto. 

Det kræver dog du kommer uden for åbningstiderne – hvad der er rester af kan du heller ikke altid vide. Desuden, så giver det jo desværre heller ikke en restaurantoplevelse. Men det kan mydinners hjælpe med! 

Besøg hjemmesider for spot deal

Vi har vidst etableret, at det er muligt selv at gå på opdagelse rundt på nettet, men de fleste af os kan bedst lide, når tingene går hurtigt og nemt til for sig. Hvis du er ligesom os, og gerne vil have serveret dine deals på et sølvfad – så kan du med fordel benytte dig af de hjemmesider, som lever af at undersøge og holde sig opdateret på den gode spot deal for dig. 

Det er netop det vi, hos mydinners, kan. Vi samarbejder med nogle af byens yndlingsrestauranter som: Grød, Karma Sushi, Vaca, Dej, Mad & Kaffe, Hooked, Madklubben, Maobao og mange flere. 

I samarbejde med de forskellige restauranter tilbyder vi kampagner med minimum 50% hos din yndlings restaurant – det er da en spot deal, der er svær at få armene ned over. 

Kast dig ud i jagten på din næste spot deal, og se hvad du finder frem til – vi anbefaler i hvertfald med stor begejstring at se nettet igennem for alle de muligheder der venter på dig derude og lad os starte med at give det gode overblik. Skal du snart af sted på weekend, kan du med fordel læse vores side om hotel deals i Danmark.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked, når der kommer nye spændende kampagner.

Få besked når nye madoplevelser lanceres