Vi kan opnå en kommission, såfremt der købes et produkt via links. Læs mere

Hjem » Guides » Spot deal – Find en gastronomisk oplevelse på tilbud

Spot deal – Find en gastronomisk oplevelse på tilbud

spot deals

Elsker du også at tage ud og nyde hele restaurantoplevelsen? For os findes der næsten ikke noget bedre end at nyde mad og drinks lavet af de bedste kokke og bartendere, alt imens du bare skal slappe af og nyde det selskab du er ude med. 

Det er dog ofte ikke en helt billig affære at tage ud at spise, så hvorfor ikke finde det gode tilbud? På denne måde har du råd til at tage mere ud – og hvem vil ikke gerne det? Læs vores guide herunder til at finde de bedste tilbud og den gode spot deal, eller udforsk de nuværende kampagner og få et overblik over forskellige spot deals. 

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Gå på jagt efter et spot deal​

Hvordan finder man lige den perfekte spot deal? Jo, du kan jo gå på opdagelse på nettet, og se hvad du kan støve frem. Du kan eksempelvis gå ind på dine yndlingsrestauranters hjemmeside, og se hvilke tilbud og deals de tilbyder. Sushi restauranter har for eksempel ofte tilbudsmenuer, som gør det lidt billigere at kunne nyde den japanske specialitet lidt oftere. 

Det kan dog godt være en ret langsommelig process, selv at skulle tjekke de forskellige restauranter ud, for du vil desværre nok oftere opleve, at du ofte ikke støder på nogle tilbud.

Find de bedste spot deals online​

Du har med garanti hørt om Too Good To Go før. Denne app er absolut smart og er bestemt et hit. Her kan du spotte en deal eller to allerede om aftenen eller morgenen før. Her tilbyder platformen leftovers af forskelligt mad, som kan variere lige fra sushi, til bagerbrød eller grøntsager fra Netto. 

Det kræver dog du kommer uden for åbningstiderne – hvad der er rester af kan du heller ikke altid vide. Desuden, så giver det jo desværre heller ikke en restaurantoplevelse. Men det kan mydinners hjælpe med! 

Hvis du er mere til biler end mad, så få mere information på import af biler her. 

Gode muligheder på Nørrebro​

Gaderne rundt omkring på Nørrebro bugner af gode spisesteder og caféer. Vi vil anbefale at tage et kig på alle mulighederne på Blaagårdsgade, hvor spisestederne rigtig kommer til sin ret. Gaden er delvis bilfri, og om sommeren står borde og bænke udenfor, der er hyggeligt og så summer det med liv og god stemning. 

En oplagt mulighed for at opleve og afprøve en restaurant i dit nye favorit bydel i København. Du kan også besøge Rantzausgade, Guldbergsgade, Ravnsborggade og Griffenfeldsgade, på disse gader lover vi dig at du helt sikkert vil finde minimum én Nørrebro restaurant, som vil falde i din smag. Nørrebro udvikler sig hele tiden, og der dukker hele tiden nye spisesteder op i den urbane bydel, derfor kan det også være værd at tage at kig på ydre Nørrebro eller lidt længere, hvor du finder det rå og up-coming Nordvest.

» Vil du kende til den bedste sushi København? Så læs med her!

Besøg hjemmesider for spot deal​

Vi ved godt, at det er muligt selv at gå på opdagelse rundt på nettet, men de fleste af os kan bedst lide, når tingene går hurtigt og nemt til for sig. Hvis du er ligesom os, og gerne vil have serveret dine deals på et sølvfad – så kan du med fordel benytte dig af de hjemmesider, som lever af at undersøge og holde sig opdateret på den gode spot deal for dig. 

Det er netop det vi, hos mydinners, kan. Vi samarbejder med nogle af byens yndlingsrestauranter som: Grød, Karma Sushi, Vaca, Dej, Mad & Kaffe, Hooked, Madklubben, Maobao og mange flere. 

» Læs også: Spisesteder i København – her er vores favoritter.

I samarbejde med de forskellige restauranter tilbyder vi kampagner med minimum 50% hos din yndlings restaurant – det er da en spot deal, der er svær at få armene ned over. 

Kast dig ud i jagten på din næste spot deal, og se hvad du finder frem til – vi anbefaler i hvertfald med stor begejstring at se nettet igennem for alle de muligheder der venter på dig derude og lad os starte med at give det gode overblik. Skal du snart af sted på weekend, kan du med fordel læse vores side om hotel deals i Danmark.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked, når der kommer nye spændende kampagner.

På mydinners.dk kan du finde en masse anbefalinger blandt andet kan du læse mere om de bedste kokkeknive, vores bedst kaffekværne i test, lækre spisesteder Odense, samt hvilke muligheder der er for take away Hellerup

» Vil du kende til den bedste sushi Frederikssund? Så læs med her!

» Find den buffet i København her med hjælp fra vores guide. 

» Se vores guide til bedste elbil til børn i test her.

» Se vores guide til bedste højtryksrenser tilbud her.

» Find det bedste økologisk proteinpulver her.


[ratemypost]

Scroll til toppen