Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Restauration » Spansk Tapas Restaurant Odense

Spansk Tapas Restaurant Odense

Tapas odense

Odense byder på mange forskellige spisemuligheder, hvad angår både dansk, italiensk, asiatisk, amerikansk og ikke mindst spansk. Den spanske tapas er blevet til en populær spise, som indenfor de seneste år har taget sit indtog i Fyns hovedstad Odense. 

Tapas er nemlig en genial og lækker spise, for dem som ofte har svært ved at beslutte sig for én ret og som samtidig elsker at udfordre sine smagsløse ved at prøve forskellige retter og måske ting, som man ikke har prøvet før. 

Du kan efterhånden få spansk inspireret tapas flere steder i Odense, både steder som tilbyder det som en del af deres menukort, men også steder som udelukkende er dedikeret til de lækre små og delikate retter. 

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Hos mydinners laver vi både guides til at finde gode deals, spisesteder og restauranter, men vi laver også anmeldelser og guide til produkter, som du med fordel kan bruge i køkkenet under madlavningen og i hverdagen. Dette gælder både den bedste airfryer, juicepresser og meget mere.


Spansk Tapas Restaurant i Odense – Guide til god tapas


Bar Tapas 

Bar Tapas er Odenses dedikerede restaurant med spansk tapas. Har kan du få alt den tapas du ønsker med deres “all you can eat” koncept for kun 249 kroner per person. Via et running tapas koncept kan du hele tiden få lækre tapas retter uden at vente i lang tid og med mulighed for at spise flere af de retter, du bedst kan lide. 

Du har mulighed for at vælge mellem kolde, lune og søde retter ud fra en menu, som løbende ændres alt efter sæsonen. Du kan prøve autentisk spansk tapas og mere danske retter. 

Adresse: Kongensgade 63, 5000 Odense 


Café Chinos 

Hos restaurant Café Chinos kan du få klassisk café mad såsom burger, salater, pasta og meget mere. Du har dog også mulighed for at lave dit helt eget tapasbræt ved at vælge enten 5 retter og to slags tilbehør for kun 169 kroner. 

Her kan du sammensætte dit bræt ud fra restaurantens store udvalg af både lune og kolde retter, samt ost, tilbehør og dessert. Der vil helt klart være noget for enhver smag, uanset om du er til spansk mad eller ej. Det er nemlig ikke kun spanske retter, som pryder udvalget men i lige så høj grad lækre og velkendte danske retter. Hvert bræt bliver desuden serveret med rugbrødschips, brød, rugbrød og smør ad libitum. 

Adresse: Brandts Passage 6, 5000 Odense 

Mona Lisa 

Mona Lisa er en tapas restaurant som dog ikke er spansk, men i stedet italiensk, dette betyder dog ikke, at det ikke er mindre lækkert. Her kan du nemlig vælge mellem fem forskellige tapasmenuer, hvor du kan få alt lige fra lækre oste, pølser, grøntsager, tapenade, pesto, oliven og masser af godt brød. 

Du vil derfor ikke gå ned på mad og lækre smage af delikatesser, som er direkte importeret fra Italien. Tapasanretningerne kan både nydes i deres restaurant eller som take away i en af Odenses hyggelige parker. 

Adresse: Brandts Passage 9-11, 5000 Odense 

Nu er du klædt lidt på til at udvælge din næste favorit. Vi ønsker dig derfor alt held og lykke med dit næste besøg hos en god spansk tapas restaurant i Odense.

Læs også dette på Mydinners

Leder du også efter god deals Odense. Find dem her. 

Ønsker du en god buffet i København? Så find den bedste buffet København her. 

Læs vores dehydrator test, så du kan blive klogere på hvilken maskine du skal købe, når du vil tørre din mad.

Find den mest effektive airfryer på markedet i vores guide her.


[ratemypost]

Scroll to Top