Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Sous vide test – langtidstilbered din mad med sousvide

Sous vide test – langtidstilbered din mad med sousvide

Bedste kaffebonner til espressomaskine

Hvad er en sous vide maskine, og hvilken maskine skal jeg købe? Vi giver dig et overblik over den bedste i test, så du kan komme i gang med den lækre madlavning. Du kan både tilberede en culotte, oksemørbrad, and og meget andet i din sousvide.

Flere og flere danskere er begyndt at få øjnene op for denne maskine, som efterhånden er et hit i mange hjem. Denne maskine giver nemlig den almindelige dansker mulighed for at lave kød, som var det kokke der stod på den anden side af bordet. Lav evt. din egen sous vide test derhjemme.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Men hvad er en sousvide?

Lad os starte med kort at fortælle hvad det er, og hvad den bruges til. Sous vide indebærer at tilberede mad ved hjælp af vakum, og herefter langtidskogning i sit vakum. Til dette benytter du en maskine, som kan trække luften uden, og efter følgende en sous vide stav, som holder en konstant temperatur i din gryde med vand.

Det er alt fra oksemørbrad, culotte og andet steg og til grøntsager og fisk, som du kan tilberede ved hjælp af en sous vide stav og kar. Det kræver faktisk bare din tålmodighed, og ikke meget andet. Så gør din sousvide maskine arbejdet for dig.

Hvilke produkter findes der?

Der findes faktisk allerede en del forskellige brands og modeller, når vi taler om sous vide – både kar, stav og tilhørende gryde. Vi ser derfor nærmere på hvilken der er best i test. Der er lavet en del sousvide test, som anbefaler. 

Anova Precision Cooker

Denne model er en af de bedste i test, og står ofte til en rigtig god pris. Den giver et perfekt resultat hver gang. Dertil følger der også en app, hvor du kan finde et hav af opskrifter i alt fra langtidtilberedning af grøntsager, oksemørbrad, culotte, roastbeef, and og meget andet.

Den har gode og brugervenlige former, som gør at den bliver god at holde på, når du benytter din sous vide stav. Den får i mange test ros for sin brugervenlighed, præcision og smarte app-styring.

Angivelse af kilder

Anovaculinary

Bonappetit

Om forfatteren

Scroll to Top