Vi kan opnå en kommission, såfremt der købes et produkt med vores links.

Hjem » Køkkenudstyr » Smeg espressomaskine test – Deres bedste kaffemaskine

Smeg espressomaskine test – Deres bedste kaffemaskine

bedste smeg espressomaskine

Smeg er et af de store og unikke mærker, når det kommer til køkkenudstyr – blandt andet på grund af deres smukke og farverige retro design. De er velkendte for deres tidløse og intuitive design af kvalitetsprodukter, og det er ingen undtagelse når det gælder deres espressomaskine.

Vores anbefaling af Smeg espressomaskine

Smeg ECF01BLEU

Smeg ECF01BLEU

50’er stil
Vælg mellem 1 eller 2 kopper
Brugervenligt kontrolpanel
5 med +14 anmeldelser​
Smeg BCC02BLMEU

Smeg BCC02BLMEU

Perfekt cremet mælkeskum
Automatisk stop
Nem vedligeholdelse

Vores erfaringer fra denne test er, at du med en Smeg espressomaskine først og fremmest får kvalitetskaffe, men du er også sikret en super flot køkkenmaskine til køkkenet derhjemme eller på arbejdspladsen. De forskellige modeller har alle det helt unikke design i forskellige farver som bl.a. creme, blå eller rød.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

En test af deres tre forskellige modeller

Der findes tre forskellige slags Smeg kaffemaskiner, så hvad end du er på udkig efter en manuel eller en fuldautomatisk Smeg espressomaskine, så har de et produkt til dig. Ifølge vores test er den manuelle maskine til dig, der ønsker deres traditionelle retro design og som sætter pris på den fulde espresso oplevelse. Deres fuldautomatiske maskine er i et mere moderne design, men er stadig genkendelig inden for deres karakteristiske univers.

Uanset hvilken du vælger, så er du garanteret frisk og lækker kaffe enten ved tryk på en knap eller på traditionel manér. Produkterne er inspireret af italiens kærlighed til kaffe og de går meget op i at give brugeren en autentisk og god oplevelse ved hver eneste kop kaffe.

En fuldautomatisk Smeg espressomaskine test

Med denne model som hedder BCC01BLMEU har du mulighed for helt selv at skræddersy og vælge en kaffeoplevelse alt efter hvad du mest er til eller har lyst til. Hvis du har denne maskine i hjemmet behøver ikke længere at gå ned på en café for at få en espresso, cafe latte, cappucino eller en latte macchiato.

Som kaffeelsker vil denne maskine være et utrolig godt valg, da man selv kan justere styrken på kaffen ved hjælp af en flow stop-funktion. Det er noget som mange espresso-elskere går op i og på de måde kan man selv justere smagen og lave en test på hvad man bedst selv kan lide.

Dine kaffebønner bliver malet direkte, når du skal have din kop kaffe, så du er derfor sikret en professionel kaffeoplevelse hver eneste gang du trykker på knappen. Du kan selv vælge dine foretrukne kaffebønner og dermed skræddersy din kaffeoplevelse før du vælger din ønskede drik på hurtigvalgsmenuen på maskinen.

Denne model er i en 50’er stil som er ret anderledes i udtrykket end den manuelle kaffemaskine, de har dog begge til fælles at de fås i signaturfarverne som f.eks. er creme, blå eller rød. Forsiden af denne Smeg espressomaskine BCC01BLMEU er i en sølvfarve der lidt ligner stål, hvor omridset og resten af maskinen er i de forskellige farver.

En manuel Smeg espressomaskine test

Denne maskine taler direkte ind i ånden for deres signatur design og det slår aldrig fejl. Det må siges at være en af de, hvis ikke den flotteste kaffemaskine på markedet. Modellen hedder ECF01CREU og er også i en 50’er stil i de forskellige signatur farver, hvor den i creme og blå er yderst populære, og med god grund.

Udover det smukke design, så er det som sagt en manuel Smeg espressomaskine test, og der kan både bruges malet kaffe såvel som kaffepuder til denne maskine. Ligesom på den automatiske kaffemaskine, så kan du også på denne vælge en ristningsgrad og dermed selv bestemme din kaffes aroma og smag.

Maskinen har sågar en hukommelsesfunktion, så du får den helt rette mængde kaffe hver eneste gang. Den her Smeg kaffemaskine har også en dampfunktion, som gør det muligt at lave mælkeskum, hvis du vil forkæle dig selv endnu mere.

En indbygnings Smeg espressomaskine test

Foruden de to ovenstående populære valg, så laver Smeg også en epressomaskine, der kan indbygges i dit køkken, så den bliver en integreret del af dit køkken. Smegs indbydnings espressomaskine findes i forskellige modeller, der alle har hver deres fordele, som du bestemt ikke må gå glip af.

Smeg Classica Aesthetic

Først har vi den simple, men  æstetisk flotte Classica Aesthetic, som er en automatisk indbygnings espressomaskine, der har et flot ydre af børstet stål med et TFT touch panel, hvorpå du kan vælge mellem hele 13 forskellige kaffedrikke, der er præindstillede på maskinen.

Du har mulighed for at indstille op til seks forskellige personlige profiler på denne espressomaskine, så du sikrer, at du får din kaffe brygget på præcis samme måde hver eneste gang.

Det helt særlige ved en espressomaskine fra Smeg er, at du både kan vælge mellem at bruge hele bønner, der kværnes af maskinen selv, men du kan også vælge at bruge formalede bønner.

Smeg Linea Aesthetic

Med en Linea Aesthetic fra Smeg får du de samme gode funktioner, som du får i en Classica Aesthetic espressomaskine. Her får du dog et lidt anderledes design, hvor vi har arbejdet os væk fra metallet og givet fronten en flot, skinnnede finish i en sølvgrå farve, sort eller mørkegrå.

Du har mulighed for at indstille kaffemaskinen efter hele fem forskellige kaffestyrker, så du kan få den netop lige så stærk, som du godt kunne tænke dig. Og så kan du, ligesom med Classica modellen, også indstille op til seks forskellige profiler, så du kan gemme dine kaffepræferencer til næste gang.

Desuden har du mulighed for at indstille det separate mælkesystem til at skumme din kaffe på hele tre forskellige niveauer. Her kan du få let skummet mælk, skummet mælk eller ekstra skummet mælk, som er en fordel til især cappuccino.

smeg espressomaskine

Smeg Dolce Stil Novo Aesthetic

Her får du en elegant og moderne indbygnings espressomaskine fra Smeg i en flot skinnede, sort finish med kobber detaljer, som gør denne kaffemaskine unik og stilren at se på.

Alle de ovennævnte funktioner, som de andre to indgrydnings kaffemaskiner har, det har denne naturligvis også. Den kan brygge kaffe på både bønner og kværnede bønner, gemme op til seks forskellige profiler, justeres efter mælkeskumningen og kaffestyrken og meget mere.

Den har endda en børneindstilling, som sikrer, at børnene ikke kommer galt af sted med kaffemaskinen fra Smeg. Desuden kan kaffen indstilles til tre forskellige temperaturer, så hvis du ønsker en ekstra varm eller mindre varm kaffe, så er dette også en mulighed med denne espressomaskine.

Derudover kan kaffebønnerne kværnes på intet mindre end 13 forskellige måder, som sikrer dig den bedste aroma, når du brygger kaffe på din Dolce Stil Novo Aesthetic kaffemaskine fra Smeg.

Tilbehør til din Smeg espressomaskine

Hvis du ikke kan få nok af det flotte retro design og de kvalitetsbevidste produkter, så er der også forskelligt tilbehør at finde til din kaffemaskine – og det behøver ikke at være en Smeg espressomaskine. Du kan nemlig få en seperat mækeskummer i deres signatur 50’er design også i b.la. blå og creme. Du kan også få en seperat kaffekværn i samme stil, så du selv kan male dine kaffebønner til din kaffe.

Læs vores store guide om espressomaskine bedst i test her.

Dette bør du være opmærksom på, før du køber en Smeg espressomaskine

Det kan være en god idé at undersøge hvilke forskellige maskiner, der findes i deres sortiment, da der er forskel på om det f.eks. er en Smeg kaffemaskine eller espressomaskine. Fælles for dem alle er det super smukke design i forskellige behagelige farver, men selve processen med at lave kaffen er meget varierende alt efter hvilken type eller model du vælger.

Du kan med en espressomaskine være med i processen hvor der skal kværnes kaffe og skummes mælk, hvor du ved en kaffemaskine blot putter fintmalet kaffe i filteret og hælder vand i. Det er ikke anderledes end andre mærker og typer af maskiner, men de har begge dele, så vær opmærksom på det, når du går på jagt efter din nye Smeg espressomaskine.

Smeg espressomaskine test – find modellen der passer bedst til dig

Det kan være svært at gøre sig klog på, hvilken bedst i test smeg espressomaskine, der passer bedst til dig. Nedenfor får du en vejledning over forskellige på en fuldautomatisk, automatisk og semiautomatisk maskine. 

Fuldautomatisk smeg espressomaskine: Denne model er til dig, der ønsker en maskine, der kan lave en komplet kop kaffe ved blot et enkelt tryk. Med en fuldautomatiosk model får du nemlig en kaffemaskine, der kan lave din kaffe ved blot et enkelt tryk. Denne betyder altså, at maskinen først og fremmest indeholder en kværn, der kværner kaffebønnerne med den tilpasse mængde. 

Ydermere indeholder en fuldautomatisk smeg espressomaskine også en mælkeskummer og beholder, der gør det muligt for maskinen at lave den lækreste cappucine, latte og andre kaffedrikke med mælk. Denne slags maskine  klarer sig godt i test blandt eksperter, da det er en fantastisk nem måde at lave kaffe på. 

Med en automatisk espressomaskine fra Smeg vil du få en maskine, hvor du selv skal gøre lidt ad arbejdet. Denne maskine har en indbygget kaffekværn, der maler bønnerne for dig. Dog har den ikke en mølkeskummer, hvorfor du selv skal tilberede mælken til din kaffedrik. Derfor kan denne slags bedst i test model lave en lækker sort kaffe, hvorefter du selv skal tilføje mælk. 

Alternativt findes der også en semiautomatisk espressomaskine fra Smeg. Med denne model får du en maskine, hvor du får mulighed for at lege barista i eget hjem. Her hælder du selv den finmalede kaffe i maskinen, hvorefter den  laver velsmagende kaffe til dig. Denne model indeholder ikke en mælgeskummer, hvorfor du selv skal sørge for at skumme og tilberede mælken. Den klarer sig godt i test fordi, at du med denne model har stor kontrol over din kaffedrik. 

Smeg espressomaskine findes som test vindere i mange varianter, hvorfor du kan finde en bedst i test model til enhver smag. 


FAQ – Smeg espressomaskine


Angivelse af kilder og tests:

  • Se product reviews test af maskinen her.
  • The Spruce Eats – læs med her.

[ratemypost]

Scroll til toppen