Smeg citruspresser

Denne citruspresser er fra mærket Smeg og kan fås i flere smukke pastelfarver. Det perfekte produkt som effektivt kan presse alle slags frugter.

smeg2

Denne flotte citruspresser er en hyldest til Smegs italienske arv og store kærlighed til citrusfrugter, som i store mængder dyrkes her. Det er et produkt som er designet efter Smegs andre køkkenmaskiner i smukke pastelfarver i ren 50’er stil. Smeg er nemlig kendt for at lave produkter i et klassisk og elegant design, uden at gå på kompromis på kvaliteten af materialer. 

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere

Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Den er perfekt til at presse alle typer af citrusfrugter uden besvær, og er specielt udviklet til at presse hver eneste dråbe ud af frugten. Den har en automatisk tænd og sluk knap, og har med en effekt på 70 W mulighed for at presse dine frugter hurtigt og effektivt. 

Som nævt fås denne model i flere forskellige farver, så du kan vælge lige netop den som passer bedst ind i dit køkken, og måske kan matche med dine andre køkkenmaskiner fra Smeg. Den har desuden en skridsikker belægning på fødderne, så den står fast på bordet. Modellens hældetyd kan vippes op og ned, så du ikke risikerer at dryppe, når du hælder op i dit glas. 

Du bør vælge dette produkt, hvis du ønsker en avanceret teknologi i en smart indpakning, som vil kunne pynte på køkkenbordet – også når den ikke er i brug. Den er en smule dyrere end vores andre bedste i test produkter, dog får du også her et godt produkt og lækkert design. 

Fuld liste over test af citruspresser