Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Slow cooker bedste i test 2022 – disse har klaret sig bedst

Slow cooker bedste i test 2022 – disse har klaret sig bedst

slow cooker

Simremad har fået en helt ny betydning ved fremkosten af den såkaldte slow cooker. En køkkenmaskine, der varmer, tilbereder og gør din mad mør som smør. Man kan sige, at en slow cooker er en slags avanceret simregryde.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Det unikke ved en slow cooker

Til forskel fra en almindelig gryde eller stegeso på komfuret, der alene får varme fra bunden, bliver en slow cooker opvarmet både fra siden og bunden, hvilket skaber en unik tilberedning og løfter dine opskrifter til et nyt niveau.

Der findes efterhånden mange slow cookere. Nogen naturligvis bedre end andre. I denne artikel tager vi et kig på de bedste slow cookere på markedet. Vi har gennemgået eksperternes vurderinger baseret på forskellige bedst i tests, og giver på baggrund heraf en gennemgang af den bedste slow cooker på markedet.

Inden vi når helt dertil, dykker vi dog ned i funktionen, fordele og hvorfor du bør investere i denne køkkenmaskine anno 2022, hvis du ønsker smørblødt kød og grønt.

Denne artikel indeholder​

  • Fordelene ved en slow cooker
  • Din huskeliste inden du investerer 
  • Oversigt og gennemgang af bedste i test slow cookere 

Fordelene ved en slow cooker​

Den såkaldte slow cooker har fundet vej til flere danske køkkener i 2022 og årene forinden. Og det er der flere gode grunde til. Den smarte køkkenmaskine, roses i flere bedst i tests for, både at spare dig for tid og penge, imens den kokkererer mørt kød, grønt og tilbehør. Men hvordan er det lige at den fungerer, og hvorfor kaldes den prisvindende, bedst i test køkkenmaskine, også for kokkens hemmelige våben?

Temperaturen i maskinen kan være meget nøjagtig og bevæger sig oftest indenfor 70-95 grader. Det betyder, at temperaturen kan holdes relativt statisk – til stor fordel for din madlavning. Slow cookeren fungerer nemlig til de fleste opskrifter. Kød, grøntsager og saucer, for blot at nævne et par eksempler.

Til den travle familie​

Er du en travl børnefamilie kan slow cookeren være svaret på mange ting. For ikke kun kan den smarte maskine sikre, at der står lækkert, og smagfuldt aftensmad på spisebordet hver aften. Den sørger også for, at det står der til tiden – hvis ikke lidt før tid. Maskinen er nemlig helt genial til at tidsforskyde tilberedningen af din aftensmad.

En slow cooker – og heraf dets indhold – passer nemlig sig selv. Sæt den over om natten, når du arbejder, er i haven eller noget helt fjerde. Med den geniale maskine passer dine simreretter sig selv – og står med en smule planlægning klar, når du skal bruge dem. Nemt, smart og lækkert. Så find en opskrift og giv dig i kast.

Imponer gæsterne​

Ud over den førnævnte planlægning, der bliver langt lettere i selskab med en slow cooker, er der også andre helt åbenlyse fordele ved det populære madlavningsværktøj. Fordele som vi også kommer nærmere ind på, når vi gennemgår eksperternes bedst i test. Men det er naturligvis kvaliteten af maden. For med maskinen kan du lave og tilberede alverdens udskæringer, så de bliver møre og lige til at spise – hver gang.

Når du skal i gang med selve madlavningen kan det dog være en fordel at følge en opskrift, der er lavet til brug af maskiner som disse. Sådan får du de bedste resultater. Væskemængden er nemlig en del anderledes fra simreretter, der tilberedes på komfuret. Tippet er hermed givet videre.

Din huskeliste: Det skal du overveje, inden du køber en slow cooker i 2022​

Størrelse: Størrelsen på en slow cooker kan variere alt efter brand og funktion. Undersøg og overvej derfor altid, hvad du har behov for og plads til. Det kan godt være at maskinen er smart og flot at se på, men det er også rart med et ryddeligt køkkenbord, hvor alle maskiner er gemt væk i køkkenskabene. 

Rengøring: Vi kender det alle. Køkkenmaskiner der kræver for meget af os – de får lov til at samle støv i køkkenskabet. Derfor kan du også med fordel vælge en maskine, der er nem at håndtere, skille ad og som nemt kan rengøres. På markedet findes der også flere, hvor dele kan gå i opvaskemaskinen. Endnu en optimering til den travle børnefamilie. 

Brug: Et tydeligt mønster viser sig i eksperternes tests af køkkenmaskinen. Skal den være bedst i test, så skal den også være nem i brug. Undersøg, igen, hvad du har behov fra og vælg herudfra en maskine, der er nem i brug. Måske endda så nem at også ungerne fremover kan hjælpe til med madlavningen. 

Pris: Vi kan ikke komme udenom prisen. For denne varirer meget for produkt til produkt og brand til brand. Hermed ikke sagt at den dyreste er den bedste slow cooker. Der findes mange fine af slagsen, der ikke koster spidsen af en jetjager, men som stadig præsterer til perfektion. 

Funktion: Sidst men ikke mindst er det værd at have med i dine overvejelser, hvad din slow cooker skal kunne. Skal det være en stor og avanceret model med et utal af funktioner eller skal den bare kunne det mest simple. Der findes modeller til ethvert behov og temperament. Om du er hobbykok eller går efter den næste Michelin stjerne. 

Oversigt: Her får du den bedste slow cooker ifølge eksperterne i 2022


[ratemypost]

Scroll til toppen