Skeppshult Wok i Støbejern

Med denne wokpande fra svenske Skeppshult i støbejern med træhåndtag har du mulighed for at lave alt fra de lækreste asiatiske retter til mere danske klassikere.

wok8.1

Denne skønne wokpande af støbejern fra svenske Skeppshult emmer af høj kvalitet og madglæde. Med sit træhåndtag af flot og holdbart valnøddetræ har du mulighed for at bevæge wokken rundt under madlavningen, bære wokken fra én flade til én anden, samt have kontrol over den varme wok.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere

Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Skeppshults wokpande i støbejern er indbrændt med rapsolie, så den har en naturlig non-stick funktion, som gør, at du kan arbejde ved rigtig høje temperaturer uden at være bange for, at maden brænder fast til bunden.

Holdbar og robust

Da wokpanden er lavet i støbejern, vil wokken have en jævn varmefordeling, når panden først er varm. Det sikrer ensartet tilberedning og et godt resultat hver gang. Det betyder også, at panden holder i mange år, hvor madlavningen bliver let som en leg, og retterne bliver perfekt tilberedt.

Det hårde materiale gør derudover, at ethvert køkkenredskab kan anvendes under madlavningen uden wokpanden vil tage skade. Vi har nemlig her at gøre med et utroligt robust og holdbart materiale og design, som sikrer dig et produkt, der holder i mange år og virker på samme måde hver gang.

Støbejernet gør naturligvis også, at panden har en kampvægt på 4,15 kg. Men dette er slet ikke unormalt for en støbejernspande, og det betyder også, at panden vil blive, hvor den er.

Den er desuden egnet til alle former for varmekilder, så om du har gaskomfur, induktion eller en helt tredje form for kilde, så er dette et kanongodt produkt, som du vil få masser af glæde og gavn af i dit køkken og under madlavningen.

Fuld liste over test af wokpander