mad til dit event

Skal du bestille mad udefra til dit event?

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Du skal måske holde et større event, med flere mennesker, end du kan overskue at lave mad til? Så er der forskellige muligheder ift. catering i København – både til store og små selskaber. Er du til smørrebrød, 7-retters-menu, fisk, sushi, indisk eller noget helt andet? Så kan du hurtigt finde det du søger.

Catering i København

Hos Sticks’N’Sushi leverer catering København. Her kan du bestille forskellige retter til din begivenhed, om det så er til bryllup, konfirmation, barnedåb eller noget helt andet, så står de klar til at kunne hjælpe med maden. De skræddersyer menuen alt efter dine behov. Hvis der er nogle af dine gæster som ikke er for meget til fisk, så kan man også få kød og grønt. Der er altså noget til enhver smag.

Hvis ikke buffetten er nok, kan man også hyre en bartender, som står og mixer drinks til din begivenhed. Om det er drinks med eller uden alkohol, så laver bartenderen dem til perfektion. Bed om en G&T eller en af de mere japansk inspireret som passer godt til sushien.

Hvis det er du også mangler smilende og professionelle tjenere til din arrangement, kan disse også bookes igennem Sticks’n’Sushi.

Andre nævneværdige steder man kan booke catering er fx hos Hooked, hvis du er til fish and chips og asian lobster rolls. Madklubben, hvis du er til god og delikat mad. Grillen Burgerbar, hvis du er til greasy burger med fries og milkshakes. Der mange andre gode steder i København, når det gælder cateringer. Vælg dem som du mener passer til dit arrangement og behov.

Om betalt indhold på Mydinners

Betalt indhold på Mydinners.dk er et betalt samarbejde mellem Mydinners og en annoncør. Annoncøren betaler for annonceformatet på Mydinners.dk, og annoncørens annoncer vil derfor altid være markeret med ‘betalt indhold’ eller ‘annonce’.

Annoncøren udvikler selv artiklens indhold, så der bliver kommunikeret, hvad annoncøren ønsker, og Mydinners’ medarbejdere er derfor ikke ansvarlige for fakta og indhold i annoncen.

Annoncerne skal dog stadig leve op til Mydinners’ nuværende krav til skrivestil, tone og kvalitet, så Mydinners’ læsere stadig kan forvente indholdsrige- og formålsorienterende artikler.

Relaterede artikler