Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Siemens EQ.9 Plus – En fuldautomatisk kaffemaskine

Siemens EQ.9 Plus – En fuldautomatisk kaffemaskine

Siemens EQ.9 Plus - En fuldautomatisk kaffemaskine

Den her kaffemaskine er lavet helt specielt til ægte kaffeelskere, der går op i at sætte sig ind i forkellige funktioner og variationer for at få det fulde udbytte af deres kaffe. Det er en så fuldautomatisk kaffemaskine at den er koblet sammen med en app, hvor du kan styre de forskellige funktioner fra.

Det er Siemens HomeConnect appen, som du skal downloade, hvor der så åbner sig et univers af muligheder. Hvis du downloader appen vil du få adgang til helt op til 18 ekstra kaffedrikke og som et sjovt indspark en kaffeplayliste til at danne hyggelige rammer for dine venner, familie eller kollegaer. Appen fungerer med både IOS og android styresystemer, så alle kan være med.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Det er heller ikke for sjov, når vi skriver, at denne maskine fungerer som din helt personlige barista. Du kan nemlig helt selv bestemme den rette temperatur, din kops størrelse, kaffens styrke og endda selv justere forholdet mellem kaffe og mælk samt hastigheden for brygningen.

Det er en Siemens fuldautomatisk kaffemaskine med kværn, hvor du med et enkelt tryk på en knap kan kværne lige den mængde kaffebønner du skal bruge til din kaffe. Du kan med doublecup funktionen endda lave to kopper kaffe på samme tid. Det kan både være med til at optimere din tid og samtidig danne samlingspunkt på arbejdspladsen ved at lokke flere til maskinen på samme tid til en hyggesnak.

Når det kommer til rengøring af maskinen, kan du hver gang du har lavet en drik med mælk, rengøre maskinen med AutoMilk Clean.


[ratemypost]

Om forfatteren

Scroll to Top