Siemens EQ6 espressomaskine

Den gode og velkendte Siemens EQ6 espressomaskine er den rette espressomaskine for dig, der gerne vil have en fuldautomatisk kaffemaskine, som giver gode resultater - hver gang. Siemens EQ6 espressomaskine findes i tre forskellige modeller; S300, S500 og S700, hvoraf især S700 er en pooulær model hos forbrugerne og blandt eksperter.

Fælles for de tre modeller er de store og meget overskuelige touchdisplay, der viser de forskellige kaffedrikke, som Siemens EQ6 espressomaskine har mulighed for at brygge. På touchdisplayet har du også mulighed for at finde rundt i de forskellige funktioner, som maskinen har, samt indstille kaffens styrke, mængden af mælk og mange andre praktiske indstillinger.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere

Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Foruden ovenstående muligheder for kaffebrygningen, så er Siemens EQ6 espressomaskine også udstyret med vedligeholdelses- og rengøringsprogrammer, der gør det nemt og overskueligt at holde sin ren og pæn, så den fungerer på bedste og mest optimale vis. Herunder findes også programmer til afkalkning, så du ikke selv skal stå for afkalkning.

Vi kan især godt lide:

  • Det store, praktiske touchdisplay
  • Det brede udvalg af lækre kaffedrikke
  • De mange funktioner ved især S700 modelle

Siemens espressomaskine med store muligheder
Vi kender alle den gode kop kaffe fra cafeer, der både er velsmagende, veltempereret og gjort indbydende at se på. Du kan få en lige så god og velsmagende oplevelse hjemme i dit eget hjem med en Siemens espressomaskine. Siemens sætter nemlig fokus på den gode smag og det brede udvalg, så der helt sikkert er en kop kaffe, som vil behage dit behov blandt maskinens udvalg.

Der igennem udviklingen af EQ6 og de underhørende modeller lavet opdateringer og forbedringer, der betyder, at der er kommet flere kaffedrikke til udvalget. Der er nemlig kommet americano og flat white som muligheder i alle modeller, men hos de mere udstyrede modeller, som S700, er der også kommet cortadoen til. 

Er du klar til at investere i en god espressomaskine, men er du ikke helt klar til at betale kassen for en maskine, så er der heldigvis altid tilbud at finde. Du kan nemlig også finde Siemens EQ6 espressomaskine i flere modeller på tilbud hos diverse hvidevareforhandlere. Derfor kan du brug tid på at finde den helt rette kaffemaskine til dine behov og finde et godt tilbud på den.

I den nedenstående video kan du se meget mere til, hvad denne Siemens EQ6 espressomaskine kan, forskellige funktioner, samt gode råd til brug:

Læs mere om espressomaskine bedst i test her.