Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Siemens EQ.9 Plus Connect s500

Siemens EQ.9 Plus Connect s500

Siemens EQ.9 Plus Connect s500

Denne maskine fra Siemens er testet af eksperter, hvor den især bliver omtalt for den velsmagende kaffe og gode funktioner. Med denne model får du en kaffemaskine med kværn, der leverer en god, velsmagende kop kaffe på en nem og brugervenlig måde.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Den er udstyret med et unikt og lavt støjniveau, hvilket gør den optimal at benytte i hjem, hvor du ikke ønsker at vække de øvrige medlemmer af hustanden. 

Ud over at være designet med en støjdæmpende funktion er maskinen meget kompakt og funktionel, hvilket gør den mere stabil og holdbar.

Du har med denne udgave mulighed for at justere mildheden af din kaffe alt efter ønske. Med blot ét enkelt tryk kan du derfor tilpasse, om du ønsker en mild eller kraftig kop i de tidlige morgentimer. 

Siemens EQ.9 Plus Connect S500 kommer med en effektiv mælkeskummer, der gør det muligt at brygge lækre kaffer både med og uden mælk. Du kan f.eks. Lave en lækker latte, eller blot nøjes med et espressoshot på vej ud af døren. 

Eksperterne er især glade for den brugervenlige design, der gør modellen meget nem at bruge. Du kan enten betjene maskinen manuelt eller via en app, som du downloader på din mobiltelefon – herfra kan du lave helt op til 11 forskellige kopper. 

Ud over at være brugervenlig har maskinen også et elegant design, der passer ind i de fleste hjem. Derfor kan du sagtens have den stående på køkkenbordet, så du altid kan brygge en kop varm kaffe uden at skulle hive maskinen frem fra skabet. 

Ønsker du at læse mere om de bedste kaffemaskiner med kværn, så læs med her.


[ratemypost]

Scroll til toppen