Severin citruspresser

Med denne citruspresser kan du nemt presse op til 1 liter frisk saft, så du hver morgen kan lave den bedste frispresset juice nemt og effektivt.

citrus4

Denne model er ikke den kraftigste, dog kan dens smarte beholder rumme op til 1 liter friskpresset juice og saft. Du tilpasser desuden selv hvor meget frugtkød, der skal være i din juice. Den vil starte automatisk, når du presser frugten ned over keglen på toppen.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere

Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Med maskinen medfølger to slags keglestørrelser, så du kan vælge den som er tilpasset størrelsen på dine frugter. Den er derfor perfekt til både store appelsiner og små citrusfrugter såsom lime. 

Den er hurtig og effektiv, og er derfor den perfekte model for dig, som blot har brug for en presser engang imellem til at lave et glas friskpresset juice. Det er en mindre maskine, som derfor ikke fylder særlig meget på køkkenbordet og som kommer i en flot metallisk farve. 

Alle delene er desuden nemme at afmontere og kan komme i opvaskemaskinen, så du slipper for at gøre den rent i hånden. Dens mange fordele gør, at den har modtaget gode anmeldelser og bliver vurderet som værende bedst i test. 

Fuld liste over test af citruspresser