Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Severin Airfryer – Oversigt over anmeldese og produkter

Severin Airfryer – Oversigt over anmeldese og produkter

bedste airfryer i test

Med en airfryer kan du fedtfattigt og effektivt lave mad derhjemme, uden for meget brug af olie og fedtstoffer. Severin har lavet flere modeller i størrelserne XXL, XL og lille på 1,8 liter. Køb derfor den model der passer dine behov bedst.

Elsker du at eksperimentere i køkkenet med din madlavning, så kan du udforske yderligere med forskellige opskrifter med dette lækre køkkenapparat, som gør madlavningen lidt sjovere. Du kan få dette brand i størrelser lige fra 1,8 liter og helt op til 5 liter.

Et elegant og enkelt design

Med en Severin airfryer får du en maskine, som er utrolig simpel og intuitiv at bruge. Dens brugervenlighed er ofte udtrykt i anmeldelse af produktet. Det fremhæves nemlig både at dens pris bestemt er indenfor rimelighedens grænser og at den er brugervenlig uden for mange funktioner.

Den store Severin airfryer XXL på 5 liter har en kraft på 2000 watt, og er derfor også rigtig effektiv. En severin anmeldelse ligger i score flere steder på et sted mellem 4,2-4,5 ud af 5 stjerner. Det er derfor en fint anmeldt maskine til prisen.

Severin airfyer XXL til 1,8 liter – én for enhver

Udover at lave sin store maskine på 5 liter kan du også købe en lille air fryer på 1,8 liter, som er til dig der ikke har det store behov, og måske ikke har pladsen til den store XXL model. Alle modellerne er udformet rustfrit stål, krom og sort plastik belægning. 

dobbelt-airfryer-box

Disse Severin air fryer har, uanset størrelse, alle et lille display, timer og lysindikator, som blot gør din madlavning nemmere og mere effektiv. De befinder sig ofte i en pris under 1.000 kr., og er derfor et produkt til prisen. Vil du se endnu flere modeller, dyre som billige, så kan du se vores store guide over de bedste airfryer 2022.

Angivelse af kilder og tests:

goodhousekeeping
bbcgoodfood.com
homesandgardens.com

[ratemypost]

Scroll to Top