Scanpan Santoku knivsæt

Til dig der ønsker det ultimative knivsæt eller enkelte køkkenknive, så har Scanpan produceret komfortable, sikre og skarpe knive til dit køkken.

knove5.1

Scanpan Santoku knivsæt er et sæt af japanske køkkenknive fra dette brand. De er rigtig gode, nok nogle af de bedste i denne prisklasse til at snitte grøntsager. De formår at snitte helt tynde skiver fint uden problemer. 

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere

Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Grundet det store, høje knivblad på disse produkter, muliggør de en bedre snitte oplevelse af grøntsager, da du kan placere eller læne dine knoger på bladet, hvilket giver dig et godt håndføre og snilde med kniven. 

Dog er knivbladet højt på denne Scanpan Santoku kniv, men det er forholdsvis kort. Denne serie af Santoku køkkenknive fås i mange forskellige størrelser, så du kan bruge dem i flere situationer og til forskellige anretninger.

De forskellige størrelser er alt fra 12,5 cm., 18 cm., 16,5 cm., og flere størrelser. På den måde kan du samle dig et kompleks sæt, hvor du har de fleste størrelser og former. Scanpan skaber mange forskellige køkkenknive, og du kan nemt supplere dit sæt med andre typer af Scanpan knive. 

Se relaterede artikler til køkkenknive

Skal børnene, børnebørnene, eller andre mindre børn med i køkkenet – så tjek vores guide ud til de bedste børne køkkenknive her. 

Vil du gerne have billige, men samtidig gode køkkenknive? Så skal du tjekke Vexø køkkenknive ud.

Se også vores overordnet guide over køkkenknive bedste i test her.

Find den bedste Gyoto kokkekniv her.

Se også vores anbefalinger til de smukke japanske Qknives Nakiri knive her.

Leder du efter knive der ligger godt i hånden og er rustfrie – så læs mere Global G2 køkkenkniven her.

De har nemlig mange forskellige serier, du kan gå på jagt i, så du kan få en blandet knivsamling. Dog laver de også deres serie Classic Santoku, som er special designet med et kniv skarpt blad, god vægtfordeling og ergonomisk, skridsikkert greb. 

Alle santoku knive er produceret i robust rustfrit stål i Danmark. Scanpan er overordnet et brand som producerer køkkenredskaber og køkkenknive i dansk design.

Mangler du kartoffelskrællere, brødknive, osteknive, urteknive eller andre mindre knive eller køkkenredskaber, så har Scanpan netop disse produkter i deres samling. 

Fuld liste over test af køkkenknive.