SCANDOMESTIC SFO101W

Denne lille bordopvaskemaskine fra Scandomestic er testet blandr eksperter og gør sig især indenfor det særligt smarte design, der gør det muligt at flytte rundt på maskinen helt uden besvær.

bedste mini opvaskemaskine i test

Modellen passer derfor perfekt i små hjem, hvor man ikke ønsker at have den stående fremme på køkkenbordet.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere

Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Den meget brugervenlige maskine fra Scandomestic egner sig til dig, der bor alene, og kun skal rengøre lidt service ad gangen. Kapacitet rummer 2 kuverter og 4 forskellige vaskeprogrammer. Den egner sig derfor udelukkende til enkeltpersoner. 

Du styrer alle funktionerne udenpå selve maskinen, og du har endda mulighed for at pause maskinen undervejs. Maskinens lille størrelse gør det muligt at placerer den alle steder på køkkenbordet uden besvær

Det flotte og moderne design består af en hvis maskine med glasfront, der passer ind til de fleste hjem – og med dens lille størrelse er den også genial at tage med på campingtur eller andet. 

Minimaskien fra Scandomestic bruger kun 5 liter van til en hel opvask, hvorfor den er mere miljøvenlig og billig end mange andre modeller. Dette er især smart til dig, der ikke vil risikerer en alt for dyr el-regning i forbindelse med din bordopvaskemaskine. Maskinen er især smart fordi, den ikke kræver vandtilslutning, hvilket gør den endnu mere praktisk, hvis du ønsker at tage den med på f.eks. En campingtur.

Den er til at finde hos din nærmeste Skousen forhandler til en pris på 2500kr. 

Læs mere om bordopvaskemaskiner her.